Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Artiklar > Tema: Makro/närbild med proffsets bästa fototips

Tema: Makro/närbild med proffsets bästa fototips

Foto: Camilla Noresson

 Foto: Camilla Noresson
Plus

När Camilla Noresson fotograferar är det som att gå i mindfulness-terapi. Hon släpper allt annat och är helt i nuet, fullständigt fokuserad på det hon ser framför sig.


Få obegränsad och direkt tillgång till denna och alla Plus-artiklar för bara

20 kr

för en månad

Redan Plus? Logga in så kan du läsa denna artikel.

Direkt efter genomförd beställning så kan du läsa denna artikel.

Dessutom får du som Plus-medlem:

* Beställningen gäller ett löpande medlemskap om en månad och som sedan automatiskt förlängs med två månader i taget för 79 kr. Ingen uppsägningstid men betald avgift betalas inte tillbaka. Du säger upp enkelt online.


Publicerad 2021-12-23.

2 Kommentarer

Lars-Gunnar Nyqvist 2021-12-23 15:10  
Intressant. I mitt sätt att tolka ditt sätt att fota är att du jobbar mer med och lägger mer energi samt tid på att få fram det oskarpa framför eller bakom. Mer än det som du senare vill ska bli skarpt i bilden. Tänker försöka fokusera om jag också.... :-)
pdahlen 2021-12-23 17:51  
Intressant läsning, det är det typer bilder man strävar efter men som man sällan når upp till.
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Mer premiumläsning