Annons
Artiklar > Topaz DeNoise AI - räddaren i nöden

Topaz DeNoise AI - räddaren i nöden

Arbetsytan är enkel och tydlig.

 
Plus

De flesta moderna kameror har goda egenskaper även i svagt ljus, vilket innebär att brus sällan är ett problem. Men när bruset tecknar en allt grynigare bild i detaljer du bryr dig om är det praktiskt att ha Topaz DeNoise AI i verktygslådan.


Få obegränsad och direkt tillgång till denna och alla Plus-artiklar för bara

20 kr

för en månad

Redan Plus? Logga in så kan du läsa denna artikel.

Direkt efter genomförd beställning så kan du läsa denna artikel.

Dessutom får du som Plus-medlem:

* Beställningen gäller ett löpande medlemskap om en månad och som sedan automatiskt förlängs med två månader i taget för 79 kr. Ingen uppsägningstid men betald avgift betalas inte tillbaka. Du säger upp enkelt online.


Publicerad 2022-05-31.

3 Kommentarer

Jimmy Nordström 2022-06-01 07:04  
Ja det här programmet är ren magi. Har använt det på gamla bilder tagna med tidiga sensorer och höga ison och det ser ut som de är tagna på ISO 100. En total game changer. Fungerar även bra att reducera brus man får med högmpix sensorer på iso 100. Har gått igenom och omarbetat många gamla bilder, viktigt att man spara sina raw-filer du mjukvara nu utvecklas i en rasande takt. Samma är det med Sharpen AI som är utmärkt. De programmen har räddat bilder som för 10-15 år sedan inte knappt var värda att spara och nu går det göra stora utskrifter på dem.
Chasid 2022-06-01 13:38
Jag kan bara hålla med, Topaz DeNoise och Sharpen är perfekta program att använda på gamla bilder som inte höll måttet då det begav sig men som nu kan få nytt liv. Jag är glad att jag inte slängt några bilder!
ctlindsten 2022-06-24 11:56  
Jag har använt det här programmet i ett år nu. Det är både billigt och mycket effektivt. Är jättenöjd. Alla bilder kommer inte bli klockrena efter att man kört dom igenom programmet, men dom flesta blir det.
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Mer premiumläsning