Annons
Artiklar > Premium > Fotoskola: Fotografera med drönare – del 4: Välja filter

DRÖNARSKOLA

Fotoskola: Fotografera med drönare – del 4: Välja filter

Förstärk med UV-filter. För att få med de vackra färgerna från havet och regnskogen i Corcovado, Costa Rica, kan det vara bra att förstärka dessa med ett UV-filter.

 Foto: Lisa Sihlberg
Plus

Kameradrönaren har sin självklara plats i naturskyddsfotografen Lisa Sihlbergs kameraväska. Det här är den fjärde och sista delen i  drönarskolan. Hittills har du fått lära dig hur du kan tänka kring ljus, bildkomposition och exponeringsteknik. I den här artikeln berättar jag hur du kan förändra och förbättra resultatet med hjälp av filter.


Få obegränsad och direkt tillgång till denna och alla Plus-artiklar för bara

20 kr

för en månad

Redan Plus? Logga in så kan du läsa denna artikel.

Fotosidan Plus 1 månad

Direkt efter genomförd beställning så kan du läsa denna artikel.

Dessutom får du som Plus-medlem:

* Beställningen gäller ett löpande medlemskap om en månad och som sedan automatiskt förlängs med två månader i taget för 79 kr. Ingen uppsägningstid men betald avgift betalas inte tillbaka. Du säger upp enkelt online.


Publicerad 2020-11-11. Läst av 2381 personer.

1 Kommentarer

Tommy Galskjaer 2020-11-17 12:56  
Altid interessant at se billeder fra steder hvor man selv har fotograferet hundreder af billeder. Billederne af Haukland Beach og Hamnøy er fantastiske og set i en anden vinkel end det man normalt ser. Men alligevel let genkendelige når man har studeret områderne fra mange vinkler på jorden.
ANNONS

Mer premiumläsning