Annons
Artiklar > Fotoskolan STHLM + Fotosidan. Vi gör ett samarbete kring seriösa fotokurser

Fotoskolan STHLM + Fotosidan. Vi gör ett samarbete kring seriösa fotokurser

Fotoskolan Sthlm och Fotosidan startar ett samarbete kring fysiska kurser på kvällar och helger. Först ut är en helgkursen "Professionellt arbetsflöde i Photoshop 1".

Fotosidan har som ambition att göra dig till en bättre fotograf genom inspiration och kunskap. Vi vill lyfta dig till att ta bättre bilder men att kunna hantverket är också en nyckel till att förstå hur du kontrollerar hela processen fram till den slutliga bilden. Vi kör sen länge ett antal digital kurser och events under Fotosidan Akademi och vissa saker måste man göra på plats.

Tillsammans med Fotoskolan STHLM så startar vi därför ett samarbete kring fysiska kurser. Kurserna kommer hålla riktigt hög standard och vänder sig till dig som förstått grunderna i fotografering men som vill ta dig till nästa nivå. 

Fotoskolan STHLM ligger mitt i Stockholm och när du kommer in i deras lokaler så kommer du få kicken av en riktig vass utbildningslokal. Här finns allt för att utvecklas som fotograf. 

Tillsammans med Mikael Cronwall, kursansvarig på Fotoskolan STHLM, och Sara Arnald har vi utformat kurserna.

Den första kursen som vi släpper är "Professionellt arbetsflöde i Photoshop 1" och genomförs helgen 21-22 maj. Kursen kommer ske i en professionell postproduktionsmiljö med korrekt belysning och kalibrerad utrustning: Apple Mac studio, digital ritplatta från Wacom och skärmar från Eizo.

Kursen har 12 platser och kostar 5 000 kr för grundmedlemmar och 4 600 kr för Plus-medlemmar

Jag vill läsa mer om kursenPublicerad 2023-04-12.

3 Kommentarer

Staffan Ekengren 2023-04-13 13:00  
Kanonbra, suveränt initiativ! Ville kasta mig över anmälningsknappen men då det är precis vid långhelgen Kristi Flygare är jag och säkert många andra bortresta. Hoppas på fler tillfällen!
saraarnald 2023-04-13 14:53
Blir det fullbokat så kan vi ev. få loss en till helg i maj, så håll utkik!
SSD 2023-04-13 15:36  
Samma här, var på väg att trycka på ”anmälningsknappen” när jag såg att det var långhelgen i maj. Hoppas på nytt tillfälle! 😃

Merläsning

ANNONS
Advertisement