Artiklar > Fotosidan Akademikurs med Emma och Göran. Snart kursstart - få platser kvar!

Fotosidan Akademikurs med Emma och Göran. Snart kursstart - få platser kvar!

Du älskar fotografi. Men nu behöver du en utmaning för att komma vidare. För dig har Emma Svensson och Göran Segeholm gjort en onlinekurs i Fotoidan Akademi som går varje vecka under ett helt år (utom jul- och nyår). Kursstart 2 februari 2021. Kursen avslutas i januari 2022. Begränsat antal platser.

Kursen riktar sig både till erfarna fotografer som behöver komma ur gamla hjulspår, och till nyblivna entusiaster som vill få en bra start.

Fokus för kursen är bildseende och bildskapande, oavsett du vill arbeta kommersiellt eller fotograferar för din egen skull. Den är inget för den som vill lära sig mer om teknik.

Kärnan i kursen är streamade föreläsningar varje vecka (som också går att se i efterhand). Det finns stora möjligheter att få svar på dina frågor kring bildskapande och feedback på dina bilder.

– Det är oerhört spännande att utveckla den här kursen, säger Emma Svensson. Vi försöker göra den kurs vi själva skulle velat gått när vi började fotografera.

– Det är roligt att vi är så väldigt olika, Emma och jag, säger Göran Segeholm. Vi lär oss redan en massa av varandra. Den här kursen kan nog bli en riktig vitamininjektion fortsätter Göran.

Fotokursen kostar 995 kr per månad (totalt 11 940 kr. Plusmedlemmar betalar 895 kr per månad (totalt 10 740 kr). Avgiften betalas antingen i förskott eller per månad. 

Emma berättar om detaljerna

Det kommer vara en livesändning varje tisdag kl 19:00 (förutom jul och nyår) totalt 50 kurstillfällen! Varje månad har vi en gästföreläsare, det kan vara en annan fotograf eller en person från fotobranschen. Tanken är att deltagarna själva är med och formar kursens innehåll. Göran kommer ansvara för en livesändning per månad och jag två stycken. Fokus ligger på att utvecklas som fotograf, oavsett vad man fotograferar. Det kommer vara blandat feedback på deltagares bilder och fotojobb med workshops, diskussioner och fotouppgifter.

Kursen är både för nybörjaren och för den mer erfarna eftersom fokus inte ligger på teknik och grunderna inom foto utan alla som älskar foto och vill ge sig hän till sitt intresse under en längre tid för att ta det till nya nivåer är välkomna!

Vi kommer hålla kurstillfällena via Zoom och vi kommer vi ha en dropbox där man kan utbyta material. Alla livesändningar kommer sparas för deltagarna att kunna kika på i efterhand om man inte kan närvara på en livesändning.Publicerad 2021-01-10. Läst av 6293 personer.
Missa inte utrustningsförsäkringen som Plus-medlemmar har bättre pris på

Plusmedlemskap kostar 220 kr per år

Merläsning

ANNONS
Smart Shooter 4 Tethering Software