Blogg, Portfolio, Rabatt på Fotosidan Magasin och försäkring, alla Premium-artiklar, obegränsad uppladdning

Plusmedlemskap kostar 220 kr per år

Annons
 

Fotosidan Akademi har öppnat

Vad är Fotosidan Akademi?

Fotosidan Akademi är Fotosidans utbildningsplattform där vi erbjuder böcker och kurser för dig som vill utvecklas som fotograf. Vi kommer utveckla kurser inom en rad områden framöver. Vår idé är att erbjuda dig fotoutbildning inom precis det du vill lära dig mer av, när du själv har tid och vart du än befinner dig. 

Vi öppnar upp med tre kurser. En gratis grundkurs i grundläggande fototeknik, en inspirerande kurs med naturfotografen J-P Lahall och en ljussättningskurs med vår ljusgud Erik Thor. 

Hur fungerar Fotosidan Akademi?

Fotosidan Akademi är böcker och distansutbildning online. Du väljer vilka kurser du vill gå, vissa kurser är gratis, andra har en avgift. Kursen läser du direkt i din datorn, läsplatta eller mobil. Till varje kurs finns inlämningsuppgifter.

Hur fungerar inlämningsuppgifterna?

Vi tror att det bästa sättet för dig att utvecklas är att få feedback från kurserns lärare. Så därför är inlämningsuppgifterna att ladda upp en bild där du redovisar hur du löst uppgiften. Läraren kommer sen gå igenom dina inlämningsuppgifter och lämna kort konstruktiv feedback. 

Hur fungerar poäng?

Varje kurs har en ett antal poäng. Kursens poäng indikerar hur pass krävande kursen är. När du lämnat in alla uppgifter och läraren gett dig ok så får du dina poäng. Ju fler kurser du går desto fler poäng samlar du på dig. Din poäng ser du på din profilsida på Fotosidan.

Vad kostar en kurs?

Det finns kurser som är gratis och sen finns det betalkurser. Det är ingen prenumerationsavgift utan du väljer en kurs eller flera som du vill gå.

När är start- och slutdatum på kurserna?

Det finns inga start- eller slutdatum på kurserna. Du kan börja när du vill och ta dig igenom kursen i din egen takt. 

Vill du också hålla en kurs?

Vi söker fler lärare till våra kurser. Vårt kursupplägg är att kursmaterialet kan vara text+bild, text+video eller bara video. Du väljer själv. Till varje kurs skall det finnas inlämingsuppgifter som är inspirerande, utmanande och lärande. Du rättar uppgifterna och ger feedback. Vi har en fördelaktig och solidarisk ersättningsmodell.

 

Lastolite HaloCompact