Annons
Artiklar > Bildbar 8 maj (Stockholm)

Bildbar 8 maj (Stockholm)

Som ung student korsade Marcus Haraldsson Kina på cykel, från Tibet till Hongkong. Sju år senare gjorde han om samma resa. En ny människa mötte ett nytt Kina. Nu har hans resor blivit en bok och en utställning - En linje över Kina.

Nu har du chansen att se Marcus bilder på Galleri Kontrast samtidigt som Marcus Haraldsson berättar om hela projektet. Vad är svårigheterna med ett sådant här projekt? Ja, många frågor kommer att besvaras och en spännande kväll utlovas där även bildredaktören för boken, Marcus Erixson, medverkar. Boken säljs på Galleri Kontrast till specialpriset 199 kr.

Vill du få mer info om Marcus resa i Kina: www.haraldssonfoto.se.

Plats och tid

Plats: Galleri Kontrast, Hornsgatan 8
Tid: 8 maj klockan 18:30. Baren öppnar 18:00



Foto: Marcus Haraldsson. En av bilderna från utställningen. 1999-03-04. Sockertoppsbergen har välsignat ekonomin för den en gång sömniga fiskebyn Yangshuo och gjort den till ett turistparadis mitt i Kina. Redan 1999 kom flera miljoner turister hit varje år för att njuta av den absurda skönheten från 70 000 tvåhundra meter höga bergsknallar.

Publicerad 2008-04-28.

Bli först att kommentera

Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS