Annons
X. Oanvända vyer > Nyheter > Fotografer sökes

Fotografer sökes

nyans2008 vill uppmärksamma konstformen fotografi, göra den mer tillgänglig och nå ut till en större publik. Vi vill ge 30 st unga, talangfulla fotografer tillfälle att visa sina verk, samtidigt som en bred publik får chans att ta del av ny svensk fotografi.

Den 5 juli 2008 kommer ett 30 meter långt plank att byggas upp vid Nytorget i Stockholm och fungera som bas för denna endags-utställning. Detta kommer ske i samband med fotoutställningen Planket 08, vilket gör att det kommer vara mycket folk som är intresserade av fotografi i rörelse under denna dag på södermalm. Till skillnad från Planket08 så kommer arrangörerna av nyans2008 i egenskap av att vara just unga verksamma fotografer, välja ut andra unga etablerade/oetablerade fotografer.

Ansökan och villkor

Åldersgränsen för att delta är satt från 18 till 30 år.
Maxgränsen på 30 deltagare är satt för att hålla en hög fotografisk nivå.

Utställningsytan som tilldelas utvalda fotografer är ca 1 m i bredd och 1,5 m i höjd.
Tanken är att de utvalda fotograferna själva får ombesörja för sin upphängning på utställningsdagen. Om fotografen i fråga inte själv kan närvara på utställningsdagen så kan lösning diskuteras.

Skicka ditt bidrag som digitala filer, max 800 x 800px, jpg-format, samt projektbeskrivning om sådan finns till info@nyans2008.se, senast 7 juni.
Besked om medverkan på nyans2008 ges per mail under vecka 24.

Publicerad 2008-05-07.

Bli först att kommentera

Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS