Annons
Artiklar > Moderskeppet nominerade till Stora Bloggpriset

Moderskeppet nominerade till Stora Bloggpriset

Webbsidan och bloggen Moderskeppet är nominerad till Stora bloggpriset 2009 i kategorin prylar och teknik - ett pris som Moderskeppet kammade hem under 2008.

Omröstningen sker på Bloggprisets hemsida mellan 7 januari och 22 januari 2010, där alla besökare är välkomna att rösta en gång per dag.

- I år tycker jag verkligen att bloggen uppfyllt sitt löfte. Den har varit en unik plats för kunskap, underhållning och diskussion kring bildbehandling och foto. Det är våra engagerade besökare som avgör om vi vinner eller inte, säger grundaren Mattias Karlsson.

Moderskeppet vann även priset för Bästa webb-tv 2009 och Årets marknadsförare i Jönköping under 2009. Webbplatsen handlar om Photoshop och bildhehandling och har cirka 125 000 besökare per månad. Bakom webbplatsen Moderskeppet står Jönköpingsföretaget Pixondu.

Moderskeppets blogg: www.moderskeppet.se/live
Läs mer om Stora bloggpriset: http://www.storabloggpriset.se/

Publicerad 2010-01-08.

Bli först att kommentera

Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Merläsning

ANNONS