Annons
X. Oanvända vyer > Nyheter > Samsung V700 7MP

Samsung V700 7MP

Pressrelase från Samsung



Kompetent och läcker 7 Megapixel-kamera från Samsung
Samsung ligger inte på latsidan utan kommer med nya modeller i rask takt. Den här gången heter modellen V700 och riktar sig till de riktigt kräsna konsumenterna.
Det är en 7 Megapixel-kamera full med funktioner, samtidigt som användarvänligheten står i första rummet.
Den läckert designade kameran, som finns tre färger – silver, blå och röd, har ett Schneider-objektiv med 3x optisk zoom. Precis som vanligt när det gäller Samsung har kameran svensk meny och svenskt bildbehandlingsprogram ingår dessutom.

Automatisk Macro
Modellen har en LCD på hela 2” och är dessutom försedd med en hel del nyheter, som t.ex: automatisk Macro vilket innebär att autofokusen arbetar steglöst från 4cm till oändlighet utan ett enda knapptryck!
Kameran har fullständiga manuella möjligheter med bl.a bländarförval, slutartidsförval samt helt manuell. Dessa inställningar sköts enkelt utan att man behöver gå in i någon meny, vilket annars är brukligt på den här typen av kamera.Dessutom ingår ett programvara som omvandlar fotograferad text till redigerbar text, som sen kan öppnas i ett ordbehandlingsprogram.

MPEG-4
Videoclip i MPEG-4 (VGA) gör att man kan spela in 3-4 gånger längre videoklipp som också ger en större bild än vad MJPEG (QVGA) gör. Digital bildstabilisering finns vid videotagning.
Möjlighet till trimning av både videoclip och stillbild.

Elva olika motivprogram
Kameran har hela 11 olika motivprogram, PictBridge, USB 2.0, samt röstinspelning upp till en timme. Den levereras komplett med programvaror, USB-kabel, laddare och uppladdningsbart Li/Ion-batteri, samt ett 32MB SD-kort.

Cirkapris i butik för Samsung digitalkamera V700 är: 3595: - kr inkl. moms.

Publicerad 2005-02-23.

Merläsning

ANNONS