Annons
Artiklar > Wild Wonders of Europe ger ut DVD

Wild Wonders of Europe ger ut DVD

Foto: Vincent Munier / wild-wonders.com

 

Nu finns DVD:n om Wild Wonders of Europe i en skandinavisk språkversion. Filmen innehåller 130 minuter film om projektet som involverat 69 fotografer i 135 fotoprojekt i 48 europeiska länder.

Mer info om filmen här.



Publicerad 2012-06-05.

3 Kommentarer

gunte 2012-06-05 11:02  
Verkar krångligt att få tag på den filmen !!!
Tveljus 2012-06-05 12:24  
Rätta mig om jag har fel, men vad jag kan se finns det inte en enda kritisk fråga eller reflekterande frågeställning i de senaste 25 artiklarna i Fotosidans nyhetsflöde. Sett i kontext av det, blir inte inlägg som det här bara reklam?
Svar från froderberg 2012-06-05 12:51
Det finns fler tester i nyhetsflödet som är kritiska. Du ser inte heller allt som vi väljer bort, i urvalet ligger en kritisk hållning. Korta notiser kan inte ge hela bilden - exempelvis har alla fotovästar har nackdelen att man ständigt bär sin utrustning och inte lätt kan sätta den ifrån sig. Det kan vi ta upp i ett längre test. Den här nyheten har vi tagit in pga nyhetsvärdet. Det är svårt att kritisera en film vi inte sett - det förstår nog alla.
Tveljus 2012-06-05 14:03
Av de senaste artiklarna så är testet på Sonys A77 det enda där ni tar upp nackdelar med produkten, vad jag kan se i alla fall. Det som får mig att undra är exempelvis nyheten om Nikons filmtävling, som i stort sett är en kopia av deras eget nyhetsutskick. Angående Manfrottovästarna så hade det väl varit intressant att reflektera över att de är just för kvinnor? Det lät ju som att det var poängen med artikeln på rubriken. Ni kanske kunde kontaktat någon framstående kvinnlig sport- eller nyhetsfotograf och bara frågat om hon tycker att det finns ett behov av den typen av utrustning, och om hon skulle använt någon av västarna eller något annat. Enkel krydda.
Och nej, självklart förväntar jag mig inte en recension av filmen – det förstår vi alla. Men också här hade man väl enkelt kunnat ringa upp någon från projektet och fråga om vad man kan tänkas få se i filmen. Som inlägget ser ut nu får vi veta att den existerar och hur lång den är, och eftersom det är utvalt som nyhet implicerar det att filmen självklart är värd att se. Annars skulle ni ju inte valt att berätta om just den, eller?

För övrigt: Det är klart jag inte ser vad ni väljer bort, ni väljer ju bort det! Ni är säkert jätteduktiga på att sålla bort allt som inte handlar om Nikon, Canon, Manfrotto, Olympus, Sony, Sally Mann/Fotografiska och andra etablerade namn och varumärken, men det betyder inte att ni inte kan göra det som ni skickar ut bättre, tycker jag.
Ta det här som feedback från en läsare, inte en sågning från en livscoach.
Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Merläsning

ANNONS