Annons
Artiklar > Photowalk i Tyresta - nästa helg besöker vi Tiveden

Photowalk i Tyresta - nästa helg besöker vi Tiveden

Tanken med on Location Photowalks - Under rundan så kommer vi stanna då det ser bra ut för foto, och dessutom kanske en längre stund på ett par ställen för att jobba mer med motiv och ljus och för att fika.

 

I helgen körde vi On Location Photowalk i Tyresta. Ett kraftigt regn under hela fredag och tidig lördag morgon resulterade i en riktigt mäktig och fyllig skog. Nästan lite regnskogsaktig. Nästa lördag besöker vi Tiveden Nationalpark. Passa på och häng med.

På lördag den 9 september besöker vi Tivedens Nationalpark och det är Staffan Widstrand från Wild Nature fotoresor som guidar. SONY finns på plats med utrustning som du kan låna (ta med minneskort).

Den sista On Location Photowalk under hösten blir Söderåsen den 21 oktober. Där guidar Frida Hermansson från Wild Naturefotoresor och Nikon på plats med låneutrustning.

Upplägget

Tanken är att samlas, hålla tummarna för vackert ljus och sen kommer vi gå en runda på ca 4-5 h i lugn och sakta mak. Under rundan så kommer vi stanna då det ser bra ut för foto, och dessutom kanske en längre stund på ett par ställen för att jobba mer med motiv och ljus och för att fika. Det finns ingen förutbestämd agenda utan det blir vad vi alla och naturen och vädret på plats gör den till. Rundan beräknas ta 4-5 h.

Staffan Widstrand visar dagens runda i Tyresta


På alla rundor finns det låneutrustning från tillverkare (du klickar in på varje runda för att se aktuell tillverkare på just den rundan) för den som är intresserad av att testa deras utrustningar. Produkter kommer finnas med och vill du testa så pratar du bara med representanten. Det kommer finnas begränsat med saker med eftersom representanten har med sig sina prylar i bilen och sedan bär med sig sakerna runt på rundan.

Det är gratis att delta men du anmäler dig så vi vet hur många som kommer. Det finns inget maxtak på deltagare.

Starten på rundorna är oftast tidig morgon (exakt tid och samlingsplats kommer någon vecka innan rundan till de som anmält sig).Publicerad 2023-09-03.

2 Kommentarer

Tomas Pålsson 2023-09-04 00:41  
Kan inte hitta att jag har fått någon mer information om start och plats för Tiveden, kommer detta via fotosidan eller på mejl/telefon?
Svar från David Elmfeldt 2023-09-04 02:03
Kommer via mail på tisdag.
klabbarpan 2023-09-07 22:31  
"On Location Photowalk". Har ni glömt hur man skriver på svenska?
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Mer premiumläsning