Annons
Artiklar > Fotosidan Poddradio #131 - Staffan Widstrand (i samarbete med Svenska Fotografers Förbund)

Fotosidan Poddradio #131 - Staffan Widstrand (i samarbete med Svenska Fotografers Förbund)

”Have fun, work hard, make a difference”. Orden är Staffan Widstrands, det är så han byggt upp sin verksamhet som fotograf. 

Under en resa träffade jag Staffan, prisbelönt fotograf och författare som med sitt fotografiska värv lyfter fram världens naturarv. Allt för att inspirera till att skydda och ta hand om djur och natur. Hans projekt, hans driv och förmåga att tänka affärsmässigt fascinerade mig. Att han kan leva sin dröm som naturfotograf är ingen slump, och i den här podden ger han sina bästa råd till dig som vill kunna göra dina egna projekt och dessutom tjäna pengar på dem.

Hur planerar man sina projekt? Hur hittar man finansiering? Hur tänker en bildköpare? Och varför är det bättre att jobba tillsammans än att flyga solo?

Staffan Widstrand har varit med och startat flera stora medieprojekt för naturskydd, som ”Wild Wonders of Europe”, ”Wild Wonders of China” och ”Rewilding Europe”. Staffan har publicerat en mängd böcker och fotoutställningar och är delägare och aktiv som guide för Wild Nature Fotoresor. 

Du hittar Staffan på Instagram: https://www.instagram.com/staffanwidstrand/ eller via webben:  https://www.staffanwidstrand.se/

Denna podd är ett samarbete mellan Fotosidan och Svenska Fotografers Förbund.

Du kan lyssna på Fotosidan Poddradio reklamfri i fältet ovan. Fotosidan Poddradio finns i de flesta poodspelare, sök på "Fotosidan Poddradio". Itunes och Google poddcasts är de två kanaler vi rekommenderar och som är reklamfria. Vi finns även hos Spotify (reklam som vi inte styr över kan förekomma).

Glöm som sagt inte att gilla, följ eller prenumerera i din favoritapp! Då blir vi glada! :)Publicerad 2023-06-16.

1 Kommentarer

mats lindfors 2023-06-17 10:00  
Mycket intressant! Ja, det gäller att även vara skicklig på att sälja in sina bilder än att "bara" kunna ta bra bilder.

Fler avsnitt

1 2 3 ... 14 Nästa 
1 2 3 ... 14 Nästa 
ANNONS