Annons
Artiklar > #126 - Lyckas med att sälja utskrifter och posters (i samarbete med Svenska Fotografers Förbund)

#126 - Lyckas med att sälja utskrifter och posters (i samarbete med Svenska Fotografers Förbund)

Linnea Frank är fotograf och konstnär och säljer framgångsrikt utskrifter och posters av sina bilder online – samtidigt som hon via gallerier säljer konstnärliga verk i begränsad upplaga. Som bästsäljare på svenska posters-tjänsten Printler delar hon i detta avsnitt med sig av sina strategier och insikter.

I vackra och exotiska Kapstaden träffar vi Linnea Frank, fotografen som sålde allt och flyttade sin verksamhet till Sydafrika. Från att ha varit en framgångsrik kommersiell fotograf ägnar hon idag mer tid till sitt konstnärsskap.

Marknaden för fotokonst är stor och genom att komplettera med print- och distributionstjänster som har produktion över hela världen är det numera möjligt att lägga ut den delen av verksamheten på entreprenad. Allt som behövs är en webbutik på den egna webbplatsen eller ett konto hos en printtjänst. Hör mer om hur det funkar i detta matnyttiga avsnitt där Sara Arnald intervjuar Linnea Frank om livet som fotograf i Sydafrika!

Linneas bilder hittar du på linneafrankart.com , linneafrank.com, och på Instagram: @linneafrankart

Omslagsbild: Linnea Frank

Denna podd är ett samarbete mellan Fotosidan och Svenska Fotografers Förbund. 

Du kan lyssna på Fotosidan Poddradio reklamfri i fältet ovan. Fotosidan Poddradio finns i de flesta poodspelare, sök på "Fotosidan Poddradio". Itunes och Google poddcasts är de två kanaler vi rekommenderar och som är reklamfria. Vi finns även hos Spotify (reklam som vi inte styr över kan förekomma).

Glöm som sagt inte att gilla, följ eller prenumerera i din favoritapp! Då blir vi glada! :)Publicerad 2023-01-20.

Bli först att kommentera

Fler avsnitt

1 2 3 ... 14 Nästa 
1 2 3 ... 14 Nästa 
ANNONS