Annons
Artiklar > Fotosidan Poddradio #101 - Emma Svensson

Fotosidan Poddradio #101 - Emma Svensson

Emma Svensson har entreprenörskapet i blodet och har med åren blivit både orädd och obrydd om vad andra tycker och tänker.

Hon bor halva året i en husbil och ser ständigt framåt och uppåt; mot bergstopparna och när en dröm om att bli bergsguide.

Efter en stunds samtal vid Emmas köksbord står det klart att det inte kommer stanna vid en dröm: ingenting stoppar henne när hon bestämt sig för en väg mot målet.

När Emma Svensson inte bestiger berg håller hon kurser och workshops, fotograferar, skriver artiklar och bloggar. Vi pratar fotografi och entreprenörsskap och Emma delar med sig av favoritljussättningar och sina bästa tips för att ta fina porträtt.

PS! Glöm inte gilla eller prenumerera på podden i din poddspelare. Då hittar fler den.

Du kan lyssna på Fotosidan Poddradio reklamfri i fältet ovan. Fotosidan Poddradio finns i de flesta poodspelare, sök på "Fotosidan Poddradio". Itunes och Google poddcasts är de två kanaler vi rekommenderar och som är reklamfria. Vi finns även hos Spotify och Acast (reklam som vi inte styr över kan förekomma).

Glöm som sagt inte att gilla, följ eller prenumerera i din favoritapp! Då blir vi glada! :)Publicerad 2021-02-11. Läst av 2222 personer.

Bli först att kommentera

Fler avsnitt

1 2 3 ... 12 Nästa 
1 2 3 ... 12 Nästa 
ANNONS