Annons
Artiklar > Fotosidan Poddradio  #103 – Erika Gerdemark

Fotosidan Poddradio  #103 – Erika Gerdemark

Den som vill anlita Erika Gerdemark får vara ute i god tid. Som hett eftertraktad bröllopsfotograf reser hon världen över och förevigar människors finaste minnen.

Hon började som bröllopsfotograf efter utbildningen på Fotoskolan Sthlm och var med och skapade en ny, dokumentär bröllopsfotostil – i hennes händer en skir, pastellig look som kom att bilda skola. Tydlighet och noggrannhet genomsyrar hennes arbete. Varje bild bearbetas omsorgsfullt och hon skyr användandet av actions och presets.

Erika beskriver sig själv som social och nyfiken och säger att nyckeln till att vara en bra bröllopsfotograf är att vara genuint intresserad av andra människor och det vackra runt omkring oss.

Vi träffas och samtalar om fotografi, utbildning, karriärval och bröllopsfoto i hennes vackra lokal på söder, som är precis lika färgglad och stilsäker som Erika själv.

PS! Glöm inte gilla eller prenumerera på podden i din poddspelare. Då hittar fler den.

Du kan lyssna på Fotosidan Poddradio reklamfri i fältet ovan. Fotosidan Poddradio finns i de flesta poodspelare, sök på "Fotosidan Poddradio". Itunes och Google poddcasts är de två kanaler vi rekommenderar och som är reklamfria. Vi finns även hos Spotify och Acast (reklam som vi inte styr över kan förekomma).

Glöm som sagt inte att gilla, följ eller prenumerera i din favoritapp! Då blir vi glada! :)Publicerad 2021-03-30.

Bli först att kommentera

Fler avsnitt

1 2 3 ... 13 Nästa 
1 2 3 ... 13 Nästa 
ANNONS