Annons
Artiklar > Fotosidan Poddradio #108 - OS i Tokyo med Johanna Lundberg

Fotosidan Poddradio #108 - OS i Tokyo med Johanna Lundberg

Foto: Johanna Lundberg

 Foto: Johanna Lundberg

Det blev till sist ett sommar-OS i Tokyo, men i pandemitider blev det ett speciellt evenemang. Johanna Lundberg berättar om 19 stekheta dagar i Japan.

Johanna Lundberg är en driven och erfaren sportfotograf som i somras äntligen fick åka på sitt första OS. Nervös inför värmen och för att kunna leverera på topp under ett pressat schema klev hon på planet mot Tokyo tillsammans med sina kollegor på Bildbyrån.

Dessa olympiska spel fick skjutas upp ett år på grund av pandemin, men genomfördes under hårda restriktioner med komplicerad logistik, karantänkrav och daglig testning. Hur förbereder man sig för att ta storslagna bilder av så många olika sporter, hur påfrestande var det för fotograferna och hur kunde nätverkssladdar bli något som byggde broar mellan människor?

PS! Glöm inte gilla eller prenumerera på podden i din poddspelare. Då hittar fler den.

Du kan lyssna på Fotosidan Poddradio reklamfri i fältet ovan. Fotosidan Poddradio finns i de flesta poodspelare, sök på "Fotosidan Poddradio". Itunes och Google poddcasts är de två kanaler vi rekommenderar och som är reklamfria. Vi finns även hos Spotify och Acast (reklam som vi inte styr över kan förekomma).

Glöm som sagt inte att gilla, följ eller prenumerera i din favoritapp! Då blir vi glada! :)Publicerad 2021-10-22. Läst av 1378 personer.

Bli först att kommentera

Fler avsnitt

1 2 3 ... 12 Nästa 
1 2 3 ... 12 Nästa 
ANNONS