Annons
Artiklar > Fotosidan Poddradio #110 - Stop motion med animationmästaren Magnus Torsne

Fotosidan Poddradio #110 - Stop motion med animationmästaren Magnus Torsne

Mitt emellan fotografi och video finns ett kreativt landskap av ”rörliga stillbilder”. Stop motion är otroligt hett just nu och vi reder ut begreppen med animationmästaren Magnus Torsne.

Magnus Torsne har lång och gedigen erfarenhet av fotografi, vilket han vidareutvecklat till att skapa reklamfilmer och animationer för stora internationella varumärken. Han är en mästare på ljussättning och har ett tålamod som räcker till 24 noggrant planerade stillbilder per sekund färdig film. Dessutom bygger han delvis sin egen scenografi.

Vi träffar Magnus i hans studio och lär oss mer om vad som behövs för att bli bra på stop motion, vilken utrustning han använder och hur hans bakgrund som stillbildsfotograf och assistent har format hans syn på fotografi.

Magnus verk kan du se på studiotorsne.com och på Instagram: @studiotorsne

PS! Glöm inte gilla eller prenumerera på podden i din poddspelare. Då hittar fler den.

Du kan lyssna på Fotosidan Poddradio reklamfri i fältet ovan. Fotosidan Poddradio finns i de flesta poodspelare, sök på "Fotosidan Poddradio". Itunes och Google poddcasts är de två kanaler vi rekommenderar och som är reklamfria. Vi finns även hos Spotify och Acast (reklam som vi inte styr över kan förekomma).

Glöm som sagt inte att gilla, följ eller prenumerera i din favoritapp! Då blir vi glada! :)Publicerad 2021-11-25.

1 Kommentarer

cowboy 2021-11-26 23:56  
Intressant podd!

Fler avsnitt

1 2 3 ... 13 Nästa 
1 2 3 ... 13 Nästa 
ANNONS