Annons
Artiklar > Fotosidan Poddradio #113 - Annci Gustavsson - Interiörfotograf

Fotosidan Poddradio #113 - Annci Gustavsson - Interiörfotograf

Bostadsfotograf har kanske inte alltid varit en eftertraktad titel. Men bra bildmaterial har visat sig vara en viktig faktor för att öka värdet på hus och bostadsrätter, vilket naturligtvis ökar efterfrågan på fotografer. Men hur gör man interiörbilder som säljer?

Annci Gustavsson har många års erfarenhet av att arbeta med bild. Efter att ha startat som assistent och frilansande fotograf fick hon genom en anställning som bildchef för Erik Olsson Fastighetsförmedling möjlighet att utveckla interiörfotografiet. Därifrån var steget inte långt till att börja coacha en ny generation bostadsfotografer.

Annci har kombinerat sin känsla för varumärkesbyggande bilder med en stark drivkraft att utvecklas. För att ständigt bli bättre krävs analys av utförande och resultat – för att sedan finslipa tekniken. I detta poddavsnitt pratar vi om hur man lyckas som interiörfotograf och om knep för att få till säljande bilder till bostadsannonser och interiörmagasin.

PS! Glöm inte gilla eller prenumerera på podden i din poddspelare. Då hittar fler den.

Du kan lyssna på Fotosidan Poddradio reklamfri i fältet ovan. Fotosidan Poddradio finns i de flesta poodspelare, sök på "Fotosidan Poddradio". Itunes och Google poddcasts är de två kanaler vi rekommenderar och som är reklamfria. Vi finns även hos Spotify och Acast (reklam som vi inte styr över kan förekomma).

Glöm som sagt inte att gilla, följ eller prenumerera i din favoritapp! Då blir vi glada! :)Publicerad 2022-01-14.

2 Kommentarer

cowboy 2022-01-13 21:25  
Intressant podd!
YTA-Annci 2022-01-14 13:00
Vad glad jag blir att du gillade den 😀

Fler avsnitt

1 2 3 ... 13 Nästa 
1 2 3 ... 13 Nästa 
ANNONS