Annons
Annons
Artiklar > Fotosidan Poddradio #120 - DavidBicho - Från stillbild till film (i samarbete med Svenska Fotografers Förbund)

Fotosidan Poddradio #120 - DavidBicho - Från stillbild till film (i samarbete med Svenska Fotografers Förbund)

Dagens fotografer förväntas inte bara ta bra bilder – de ska kunna filma också. Video har kommit stort i sociala medier och efterfrågan är stor.

Hur ska man som stillbildsfotograf tänka när man har flera uppgifter – och vilka är utmaningarna med att jobba med film jämfört med stillbild?

Storytelling och förståelse för mediet och målgruppen är viktigt – men även det tekniska, vilket kan uppfattas som ännu svårare än för stillbild..

I avsnitt 120 träffar vi David Bicho som har många års erfarenhet från teve och film. Efter att ha tröttnat på att endast vara en kugge i ett större maskineri startade han eget och gjorde karriär som stillbildsfotograf. Nu när video är viktigare än någonsin har David vänt tillbaka mot den rörliga bilden. Han har med sig många bra tips för dig som kommer från stillbild men som vill till film.

Denna podd är ett samarbete mellan Fotosidan och Svenska Fotografers Förbund. 

David Bicho kan du följa på instagram: @davidbicho

Du kan lyssna på Fotosidan Poddradio reklamfri i fältet ovan. Fotosidan Poddradio finns i de flesta poodspelare, sök på "Fotosidan Poddradio". Itunes och Google poddcasts är de två kanaler vi rekommenderar och som är reklamfria. Vi finns även hos Spotify (reklam som vi inte styr över kan förekomma).

Glöm som sagt inte att gilla, följ eller prenumerera i din favoritapp! Då blir vi glada! :)Publicerad 2022-09-16.

1 Kommentarer

Evut 2022-09-28 14:58  
För en nybörjare som nu filmar med en Nikon D850 gav David B handfasta och praktiska råd - inspirerande!

Fler avsnitt

1 2 3 ... 13 Nästa 
1 2 3 ... 13 Nästa 
ANNONS