Annons
Artiklar > Pixelmator 3.2 kan editera video

Pixelmator 3.2 kan editera video

Nu kommer Pixelmator Pro 3.2 - inte bara för stillbild.

Bildbehandlingsprogrammet Pixelmator Pro 3.2 för MacOS kan nu editera video och animeringar. Det ska även vara enkelt att hantera olika format för sociala medier, som till exempel texthantering. Enligt företaget är lagerhanteringen snabb och enkel.

Programmet kan hantera Live Photos från iOS-hårdvara, och har även stöd för .MP4, .MOV och GIF.

Det går att skapa illustrationer i programmet, det finns 200 mallar för olika medier, som posters, presentationer med mera. Mallarna går att anpassa så de ska passa alla användare.

Pixelmators AI-motor kallas Core ML, där ML står för machine learning. Tekniken används i ett flertal verktyg som ML Enhance, ML Denoise, ML Match Colors, Quick Selection, Select Subject, ML Super Resolution, ML Crop och Select och Mask. Det används även när man tar bort bakgrunder.

Pixelmator Pro version 3.2 stöder M1 och M2 fullt ut och har stöd för cirka 600 olika kameror.

Det är kostnadsfritt att uppdatera till 3.2 för användare av Pixelmator Pro. Programmet är rabatterat för tillfället och kostar 269 kronor i App Store. Pixelmator Pro kräver macOS Big Sur eller senare.Publicerad 2022-12-07.

1 Kommentarer

Jacobssons 2022-12-07 23:45  
Det som personligen fått mig att avstå Pixelmator Pro sedan en tid tillbaka är bristen på filhanterare samt att programmet bara förlitar sig på filtyper MacOS hanterar. Därför kan man inte använda programmet med flera, även modernare kamerors råfiler utan måste konvertera dessa.

Merläsning

ANNONS