Annons
Artiklar > Fujifilm Instax Link Wide - skrivare för smartphone

Fujifilm Instax Link Wide - skrivare för smartphone

Portabel miniskrivare för mobil-bilder.

Fujifilm släpper Instax Link Wide Smartphone Printer. Det är en uppföljare till Mini Link, men den nya modellen använder det större formatet Instax Wide som är 62 X 99 millimeter. 

Printern är bluetooth-kopplad och fungerar till iOS och Android. En utskrift tar cirka tolv sekunder. Batteriet ska klara upp till 100 utskrifter och den laddas via en micro USB-port.

I appen finns ett flertal kreativa filter, och man kan även välja två olika utskriftmetoder; Instax Rich med högre kontrast och färgmättnad och Instax Natural som låter bilden vara i original.

Man kan även printa en qr-kod i bilden för till exempel länkar och att tagga bilden geografiskt.

Samtidigt som skrivaren släpper Fujifilm en Instax-film med svarta kanter.

Fujifilm Instax Link Wide finns i två färger; Ash White och Mocha Gray. Den släpps i slutet av oktober och kommer att kosta omkring 1500 kronor.Publicerad 2021-10-19. Läst av 3113 personer.

1 Kommentarer

Lars-Gunnar Nyqvist 2021-10-20 07:46  
Första tanken är faktiskt "negativ". Skriva ut där och då. Varför? Men om man tänker tillbaka några årtionden. Så mycket glädje för familjen, släkt och vänner det var i soffan eller köksbordet kring fotoalbumet.

Hmmm tror många inkl mig själv har saknat det. Biobiljetten klistrad bredvid kortet i albumet

En sådan skrivare med på festen eller vid besöket hos farmor, mormor osv osv. Kunna lämna en bild till någon som kanske annars aldrig kommer att få se den på annat sätt

Rätt tänkt men det handlar om pris också. Kartong med 20 bilder kostar 199 kr. 10 kr styck....
annons

Merläsning

ANNONS