Artiklar > Inbyggd belysning i Sliks nya stativserie

Inbyggd belysning i Sliks nya stativserie

Slutstökat med utrustningen i mörkret - nu kommer stativen med inbyggd led-belysning.

Slik introducerar en ny stativserie, Lite. Sativen är utrustade med led-lampa i botten på centerpelaren så man enklare ska kunna montera sin utrustning i mörkret. Enligt Slik själva är de först med denna finess. Stativen finns i en rad olika storlekar. Man kan välja aluminium eller kolfiber. Stativhuvud ingår.

Låssystemet Rapid Flip Mechanism (RFM) är nyutvecklat och ska göra låsning och upplåsning av benen enklare än tidigare modeller, enligt Slik. Benen kan vinklas 180 grader.

Priserna börjar på 100 US-dollar för aluminiummodellen LITE-AL-420S upp till 330 dollar för den dyraste kolfibervarianten LITE CF-422.Publicerad 2016-07-22. Läst av 3468 personer.
Missa inte utrustningsförsäkringen som Plus-medlemmar har bättre pris på

Plusmedlemskap kostar 220 kr per år

2016-07-23 11:55   gost
Kul med lite nytänkande inom stativtillverkningen.

Vill ni inte köpa ett nytt stativ kan jag tipsa om att köpa en cykellampa att fästa på stativet. En billig och smidig lösning som jag använder mig av. Det finns många varianter och storlekar att välja mellan och både i vitt och rött ljus. De allra mista led-lamporna är bra att hänga nedåtriktade på stativet. Då ser man var stativet står och du eller någon annan riskera välta stativ och utrustning i mörkret, väldigt bra om man är flera som är ute och fotograferar i mörkret.
2016-07-25 03:31   lonian
Själv brukar jag använda pannlampa då jag nattfotograferar.
mr_one 2016-07-25 22:33
Yes... Pannlampa funkar bättre!

Merläsning