Annons
Artiklar > Nya Sirui SVM är ett moduluppbyggt stativ

Nya Sirui SVM är ett moduluppbyggt stativ

Stativet finns i två versioner, SVM145, som är max 145 cm, och SVM165, som är max 165 cm.

 

Nya Sirui SVM är moduluppbyggt och är både ett enbensstativ och ett bordstativ.

Det nya stativet har en modulär design och är baserat på det Sirui-stativet P-424FL som lanserades för ett par år sedan. Det är tillverkat i kolfiber och har en ny patenterad vridlåsdesign som gör att du snabbt kan förlänga eller korta stativet beroende på situationen.

Stativet är moduluppbyggt vilket innebär att du kan använda den som den levereras, med basdelen, men med en knapptryckning kan du ta loss delarna och använda den som ett vanligt enbensstativ eller som ett bordsstativ. Den nedre delen (bordsstativet) har en kulled med 36° lutning i alla riktningar.

Stativet finns i två versioner, SVM145, som är max 145 cm, och SVM165, som är max 165 cm. Genom att fästa förlängningsdelen SVM-E (säljs separat) kan stativet förlängas ytterligare 30 cm.

Rekommenderad maximal lastkapacitet för båda modellerna är 5 kg. Enligt Sirui tål stativet användning i temperaturer från -30°C till 70°C

Priser och leverans

Sirui SVM kommer att börja levereras i april 2024.

Rekommenderat försäljningspris är:

  • Sirui Monopod SVM-145 Rapid System: 3 199 kronor inklusive moms
  • Sirui Monopod SVM-165 Rapid System: 3 799 kronor inklusive momsPublicerad 2024-03-28.

Bli först att kommentera

Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS