Kampanj – Ett 1 års gratis Plus-medlemskap och rabatt på kameraförsäkring

Plusmedlemskap värde 220 kr per år

Annons
Artiklar > Weebill 2 - ny gimbal från Zhiyun  

Weebill 2 - ny gimbal från Zhiyun  

Ny gimbal från Zhiyun med nytt chip och pekskärm.

Zhiyun lanserar Weebill 2 som är utformad för professionella spegelfria kameror och DSLR-kameror.

Weebill 2 har en 2,88-tums utfällbar HD-pekskärm. Med några fingertryck kommer man åt justering och kontroll över inspelningen. Användare kan få tillgång till funktioner som one-touch smart follow, time-lapse och ”gesture control” via pekskärmen utan att behöva använda appen.

Den har ett nytt Infineon-chip och en uppgraderad algoritm som ska göra gimbalen stabilare. Den har även ökat vridmoment och en ny kärnalgoritm. Enligt tillverkaren har den nio timmars batteritid.

Enligt Zhiyun är det enkelt att växla från överhands- till underhandsfattning utan att montera en förlängning eller ändra gimbalens form. Det ska bland annat underlätta fotografering i låg vinkel.

Zhiyun släpper även MasterEye Visual Controller (VC100) som ingår i Weebill 2 Pro Plus Kit. Det är en enhet som eliminerar behovet av en separat bildskärm, bildmottagare och rörelsekontroll. Den går också att köpa som tillbehör.

Weebill 2 stöder en TransMount-bildöverföringssändare (ingår i Weebill 2 Pro och Pro Plus Kit) som fungerar upp till 1080p och 60 fps som minskar tidsfördröjningen till 60 ms upp till 150 m avstånd. 

Gimbalen finns i fyra olika kit och börjar levereras mitten eller slutet av juli.

Weebill 2 kostar 6 299 kronor, Weebill 2 Combo 7 299:- ,Weebill 2 Pro 10 090:- och Weebill 2 Pro Plus 12 190:- .Publicerad 2021-07-06. Läst av 1390 personer.

Bli först att kommentera

Kampanj – Ett 1 års gratis Plus-medlemskap och rabatt på kameraförsäkring

Plusmedlemskap värde 220 kr per år

Merläsning

ANNONS
Samyang till Sony - Scandinavian Photo