Annons
Tävling > PHOTO CHALLENGE 2008 - Del 7: DRÖMMAR

PHOTO CHALLENGE 2008 - Del 7: DRÖMMAR


Huvuddomare är Jonas Valtersson (vinnare av tematävlingen 2007). Juryn består av Jonas Valtersson, David Elmfeldt (Fotosidan.se), och en extra jurymedlem från Fotovideo (som skiftar efter varje tema).

- Kompletta regler och prisbord hittar du på denna sida.
- Senaste vinnarna hittar du nedan efter att juryn tagit sitt beslut.
- Totaltabell hittar du hos Fotovideo.

Extra domare


Mitt namn är Sarah Thorén och jag är en 19-årig tjej som jobbar som fotorådgivare på Fotovideo i Malmö. Mina främsta passioner är foto, musik och design, det är något jag alltid har hållt på med och det är det jag vill syssla med. Jag har fotograferat ett tag, mest natur och människor. Jag har även insett att naturen gör mig lugn, att fotografera den ger mig ro.

Naturfoto kan anses lite tråkigt av vissa, men med rätt vinklar och rätt bildseende, eller bara lite tur, kan man skapa underverk!

Jag prioriterar objektiv som är ljusstarka eftersom jag gärna fotograferar i skymning. Jag rekommenderar även batterigrepp, som jag använder till min kamera, eftersom den både fördubblar batteritiden och ger mer stabilitet till kameran. Vilket för mig är en fördel när jag går utomhus under en längre tid och fotograferar men även för att stående bilder blir lättare att ta.

Temat är "DRÖMMAR"


Observera att bidragen skall ha temat "DRÖMMAR".

Priser i denna deltävling


1:a pris - National Geographic kameraväska midi (värde 849 kr)
2:a pris: Visible Dust Sensor Cleaner. Värde 519 kr
3:e pris: Fotosafari De 100 bästa bilderna. Värde 149 kr


Avgjord

Tävlingsdatum:
03 aug - 30 aug:
Bidragsperiod

31 aug - 09 sep:
Juryn arbetar

10 sep:
Vinnare presenteras

ANNONS