Tävling > Gällöfsta utbildning fototävling

Gällöfsta utbildning fototävling


Tävlingens tema & syfte
Gällöfsta Utbildning har i snart 40 år utbildat chefer och ledare med människan i fokus. Ledarskap utgår från individen och precis som vi hela tiden utvecklas som människor så utvecklas vi som ledare. En inre resa som egentligen inte har något slut där Gällöfsta Utbildning är vägvisare.

Varje år ger Gällöfsta ut en utbildningskatalog som kallas för Ledarboken. Temat för 2010 års utgåva är resa.

Att resa är synonymt en massa saker; att se nya platser, uppleva nya saker, att koppla av eller koppla på, finna nya vänner, upptäcka nya saker, återse platser och miljöer som betyder något speciellt för oss - listan kan göras hur lång som helst.

Men alla kan nog vara överens om att den bästa och mest minnesvärda resan är den som även påverkat vårt inre. Som utvecklat oss, inspirerat oss och skapat en plats som vi gärna återvänder till både på riktigt och i sinnet.

Vårt syfte med tävlingen är att låta människor dela med sig av sina bilder under temat "RESOR SOM FÖRÄNDRAR" för att publicera de bästa i 2010 års Ledarbok.

Tävlingsinformation


# Tema för uppladdade bilder
Bilderna skall tolka temat "RESOR SOM FÖRÄNDRAR".

# Priser
Juryns pris för bästa bild:
Värdecheck till Icehotel i Jukkasjärvi - Det världsberömda ishotellet är ett måste för den moderna upptäcktsresenären, en upplevelse helt olik alla andra hotellvistelser.
Värde 10 000 kr

Folkets val (den bild som fått flest röster)
En helg i Sveriges Provence – Simrishamn på Österlen. Övernattning och 7-rätters avsmakningsmiddag på Maritim Krog & Hotell
Värde 4000 kr

Runner Up (på plats 2-5 valda av juryn)
Valfri DVD kurs från Moderskeppet. För de som verkligen vill behärska Photoshop.

# Publicering & Vernissage
Vinnande bidrag publiceras i 2010 års utbildningskatalog och kommer presenteras vid releasefest på Gällöfsta City, Stureplan Stockholm i början av december 2009.

# Tävlingsperiod
31/8 till 1/10 uppladdning
2/10 till 11/10 röstning och jury

# Juryn består av
Charlotte Bode, Gällöfsta
Mattias Karlsson, Moderskeppet
David Elmfeldt, Fotosidan
Hans Ludvigsson, Kompago

# Regler & Villkor
- Tävlingen är öppen för alla
- Du får delta med en (1) bild
- Du kan rösta på en (1) bild
- Bilder som inte fyller tävlingens syfte raderas, så även bilder som kan uppfattas stötande.
- Bilder måste inte vara tagna under tävlingsperioden

# Användning och Rättigheter
- Vinnarbilder kommer att publiceras i Gällöfsta Utbildnings katalog för 2010. Vinnande bidrag kan även komma att publiceras på hemsida, i nyhetsbrev eller i samband med PR-aktiviteter kopplat till Ledarboken 2010 och dess innehåll och ingen ersättning utgår för detta mer än vinsterna ovan.
- Bilder kommer inte publiceras i andra sammanhang utan samtycke från fotografen. Fotografens namn kommer alltid att framgå.
- Fotograferna till vinnarbilderna behåller upphovsrätten till sina bilder, men godkänner en icke-exklusiv rätt att publicera bilden i boken.
- Tillåtelse att fotografera: Om människor finns med på inlämnad bild ansvarar fotografen för att deras medverkan medgivits.
- Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 
Status:
Avgjord

Tävlingsdatum:
31 aug - 01 okt:
Bidragsperiod

02 okt - 11 okt:
Öppen för röster/ Juryn arbetar

12 okt:
Tävlingen summeras


Elinchrom ELB 500 TTL - Get the Right Shot