Tävling > Fotosidan & FUJIFILM fototävling (Juli – Färg)

Fotosidan & FUJIFILM fototävling (Juli – Färg)

Med ett djupt rotat fotografiskt arv har FUJIFILM med sin X-Serie skapat kameror med en tidlös design och den rätta känslan. X-Seriens unika bildsensorn X-trans i kombination med objektiv i toppklass ger knivskarpa bilder med brett dynamisk omfång och imponerande färger . Den överskådliga ergonomin ger fotografen full kontroll över kamerans inställningar för att enkelt kunna bemästra varje ögonblick.

Känsla, färg och kontroll är de 3 olika teman vi delat in sommaren fototävling i där du har chansen att vinna nya FUJIFILM X100s eller FUJIFILM X20. Vi kommer utse en vinnare per deltävling och sedan en totalvinnare för hela tävlingen. Totalvinnaren blir den som lyckas skapa den bästa helheten genom alla deltävlingarna. Juryn består av anställda hos Fujifilm Nordic och X-fotografen, Knut Koivisto.

Deltävlingar och tema:

Juni – Känsla
Juli – Färg
Augusti - Kontroll

Uppladdning under respektive period. Bilden skall vara tagen under respektive uppladdningsperiod (juni, juli eller augusti).

Vinnarna i varje deltävling samt helhetsvinnaren presenteras 10 september.

Priser:

Vinnare i deltävling: FUJIFILM X20
Totalvinnaren: FUJIFILM X100S


TÄVLINGSREGLER

1. Tävlingen är öppen för alla registrerade medlemmar på Fotosidan.se.
2. Deltagande sker genom kostnadsfri uppladdning av bilderna på Fotosidan.se.
3. Det är inte tillåtet att tävla med andras bilder. Sker detta kommer eventuella ekonomiska krav från upphovsrättsinnehavaren att riktas vidare till den som laddat upp bilden.
4. I och med uppladdningen medger fotografen (tillika upphovsrättsinnehavaren) att bilden får publiceras på Fotosidan.se, i Fotosidan Magasin samt i andra IDG-tidningar i sammanhang som rör tävlingen. Även FUJIFILM får publicera de belönade bilderna i samband som rör tävlingen.
5. Fotografen står själv för eventuell vinstskatt.
6. Domarnas beslut kan inte överklagas.
7. Bildoriginalet kortaste sida måste vara minst 2000 pixlar stor. Uppladdad bild måste vara minst 640px eller som max 1024px.
8. Bildredigering är tillåtet, det vill säga justeringar av färg, kontrast, ljushet med mera som görs för att få önskat utseende på bilden.
9. Bilderna måste vara nytagna (inom perioden).
10. Ramar på bilderna är inte tillåtet. Ramar kommer att skäras bort vid eventuell publiceringen. Bilder med pålagda signaturer, symboler eller logotyper är inte tillåtet i bilderna och leder till att bilderna stryks.
11. En (1) bild per etapp (dvs max en bild att delta med per etapp).
12. Vinsterna kan komma att ändras mot nyare motsvarande produkter.

Avgjord