Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Tävling > Vad ska man egentligen tycka om en bild?

Vad ska man egentligen tycka om en bild?

Det är inte alltid så lätt att bestämma sig, och allra svårast är det när bilderna är ens egna. Men på fotomässan får du chansen att ta hjälp av tre professionella bildbedömare. De rangordnar fem av dina bästa bilder, och motiverar varför.

Bedömningen sker inför publik på Fotosidans scen. Panelen tillåts inte komma överens i förväg, så räkna med intensiva diskussioner där dina bilders styrkor och svagheter lyfts fram. Diskussionen läggs därefter ut som ett poddavsnitt i Fotosidan poddradio, och den som lyssnar genom acast-appen kan också se dina bilder i sin telefon eller dator.

Om du vill vara med, ladda upp fem bilder du vill få bedömda i poolen. Det måste vara just fem, varken fler eller färre. Genom att ladda upp bilderna godkänner du också att vi visar dem på Fotosidans hemsida och i appen Acast, men bara i samband med detta evenemang.

Det kostar ingenting att delta, men vi kan inte garantera att alla kommer med. Sista dagen att lämna in bilder är onsdagen 9 november.

Moderator för panelen är Göran Segeholm, och i panelen sitter Fotosidans redaktör Magnus Fröderberg, frilansfotografen, konstnären och fotoläraren Mia Galde samt den erfarne fotografen Håkan Elofsson, som även är kursansvarig för fotoutbildningar på Berghs i Stockholm.

Avgjord

ANNONS