Tävling > Huawei | TEMA: LANDSKAP | Vinst: Huawei Mate20 Pro

Huawei | TEMA: LANDSKAP | Vinst: Huawei Mate20 Pro

TEMA: LANDSKAP
Foto ovan: Airpixels (Tobias Hägg)

Tillsammans med Huawei anordnar Fotosidan en fototävling där vinsten är en Huawei Mate 20 Pro (värde 9 990 kr) och få redovisa bilder och bli publicerad på Fotosidan och i Huaweis kanaler.DETTA INNEBÄR VINSTEN
- Man vinner en Huawei Mate20 Pro (värde 9 990 kr)
- Man levererar 3-5 bilder och bildtexter och blir publicerad på Fotosidan.

HUR DELTAR DU I TÄVLINGEN
- senast den 1 december ladda upp en bild på temat Landskap:

ladda upp en bild

- 7 december väljer vi ut en vinnaren och får telefonen hemskickad
- i januari 2019 skall vinnaren redovisa 3-5 bilder tillsammans med bildtexter som blir en artikel på Fotosidan.se.Om Huawei Mate20 Pro

Huawei Mate20 Pro är utrustad med en 40MP huvudkamera, en 20MP ultravidvinkelkamera och en 8MP teleobjektivkamera. Tillsammans stödjer de tre linserna ett brett spektrum av brännvidd (motsvarande prestanda för en 16-270mm zoomlins), vilket gör att de kan efterlikna bilder tagna med en proffskamera.

Huawei Mate20 Pro har även ett AI Portrait Color-videoläge. Med hjälp av AI kan HUAWEI Mate20 Pro isolera mänskliga föremål och desaturera färgerna runt dem för att dramatiskt markera personen. AI Spotlight Reel identifierar klipp med ett gemensamt tema och genererar automatiskt ett 10 sekunders montage, som helt och hållet är av höjdpunkter.

Huawei Mate20 Pro stödjer inbyggd 21:9 foto och videoinspelning. Jämfört med ett vanligt 16:9-förhållande ger ett 21:9-förhållande ett bredare, mer innehållsrikt perspektiv, som kan utnyttjas för konstnärliga och filmiska effekter.

Huawei Mate20 Pro stöder 3D ansiktsigenkänning och är även utrustad med en fingeravtrycksensor integrerad i skärmen. 3D ansiktsigenkänning identifierar användaren på 0.6s, med en felaktig matchningsfrekvens på under 1/1,000,000. Med hjälp av 3D Depth Sensing Camera System, som är placerad på framsidan, kan enheten noggrant läsa ansiktsdrag hos ett motiv och känna igen små detaljer, exempelvis vid användarautentisering.

Pris och tillgänglighet

Huawei Mate20 Pro finns i butik från den 5 november. Telefonen kommer i färgerna Svart, Midnight Blue och Twilight. Rekommenderat butikspris är 9 990 SEK inklusive moms.TÄVLINGSREGLER
1. Tävlingen är öppen för alla registrerade medlemmar på Fotosidan.se.
2. Deltagande sker genom kostnadsfri uppladdning av bilderna på Fotosidan.se.
3. Det är inte tillåtet att tävla med andras bilder. Sker detta kommer eventuella ekonomiska krav från upphovsrättsinnehavaren att riktas vidare till den som laddat upp bilden.
4. I och med uppladdningen medger fotografen (tillika upphovsrättsinnehavaren) att bilden får publiceras på Fotosidan.se, i Fotosidan Magasin och våra sociala kanaler på Facebook, Instgram och Twitter mfl. Även Huawei får publicera/visa de bilderna i sammanhang som rör tävlingen.
5. Fotografen står själv för eventuell vinstskatt.
6. Domarnas beslut kan inte överklagas.
7. Ladda upp en högupplöst bildfil. Den kortaste bildsidan måste vara minst 2000 pixlar.
8. Bildredigering är tillåtet, det vill säga justeringar av färg, kontrast, ljushet med mera som görs för att få önskat utseende på bilden.
9. Bildmanipulering (exempelvis montage) är tillåtet, men metod måste anges.
10. Ramar på bilderna är inte tillåtet. Ramar kommer att skäras bort vid publiceringen. Pålagda signaturer, symboler eller logotyper är inte tillåtet i bilderna och leder till att bilderna stryks.
11. Vinsterna kan komma att ändras till motsvarande produkter.

Avgjord


Elinchrom Rotalux Softboxes