Annons

Fotosidan Magasin

Fotosidan Magasin > Artiklar-Nyheter > Succé för Fotosidan Magasin!

Succé för Fotosidan Magasin!

Fotosidan Magasins första nummer blev en succé, mycket tack vare alla ni medlemmar som bidrog med era bilder. Dessutom vann Fotosidan första pris i förra omgången av mediabranschtidningen Resumés tävling Tidskriftsallvenskan.

Bland de många positiva omdömena, skrev jurymedlemmen Olle Lidbom, konsult M&M och Vassa Eggen bloggare, såhär.
"Eget koncept, tajt grepp om sin målgrupp och högt läsvärde. Dessutom är den rasande snygg utan att tappa bort läsvänligheten."

Viggo Cavling, chefredaktör på Resumé:
"Det är inte ofta webbidéer fungerar på papper, men det här är ett lysande exempel. En entusiasttidning som är superprofessionell."
 Nu är arbetet i full gång med nästa nummer, nr 1 2009

Publicerad 2008-12-06.

6 Kommentarer

JuniorFotografen 2008-12-06 17:47  
Kul att det gått så bra =)
Malte B 2008-12-06 20:50  
Håller med Viggo & Co (för en gångs skull?).
Jag sträckläste mer eller mindre första numret.(...när jag väl fått tag på en egen tidning, den var slut på flera ställen)
-Lycka till med nr 2! (dvs nr 1 -09)
light 2008-12-06 22:37  
"superprofessionell"?

Jag sticker ut hakan och säger att det är nog minst sagt ett overstatement i mitt tycke som enkel lekman. Efter att jag läste första numret skickade jag ett rätt långt mejl till redaktionen där jag delgav en hel del kritiska synpunkter. De lovade kika på det, jag hoppas det har gjort det.

----------------------------

Det finns inget barn som är moget och färdigutvecklat efter födseln.

Men man älskar ju barnet ändå.
Gydrate 2008-12-11 10:45  
Höjer sig inte över dom andra fototidningarna. För mig så var en besvikelse. Nästa nummer blir till att tjuvläsa i affären. *L*
Kågedal 2008-12-22 15:55  
Var kan man köpa sitt ex?
Uppsalas mest välsorterade tidskriftsbutik hada aldrig fått några ex. Kan man beställa på nätet. Distribueras tidninhen till pressbyrån?
Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Merläsning

ANNONS