Annons

Fotosidan Magasin

Fotosidan Magasin > Artiklar-Nyheter > Tidningstomten fixar paket

Tidningstomten fixar paket

Ibland är det inte speciellt glamouröst att vara redaktör för Nordens största Fotocommunity. Så kan det till exempel vara när man ska paketera massor av mässbeställda exemplar av Fotosidan magasin, adressera kuverten och tejpa igen dem. 

Som om inte det vore nog, så ligger Fotosidans kontor på tredje våningen, vilket innebär en hel del tidningsbärande i trapporna. För hiss är det inte tal om i Gamla stan. Här kör vi old-school-style. Efter det fick David uppdraget att dra tidningarna på en liten kärra, hela vägen till Posten i snöslasket. Men vi klagar egentligen inte. 


  
För varje kuvert som klistras igen så blir det en ny (förhoppningsvis) nöjd läsare därute. Så därför kände jag mig just som en liten tomtenisse i verkstaden. 

Så God Jul (eller nåt) önskar vi på Fotosidans redaktion. Tidningspaketen är ivägskickade och borde landa i er brevlåda när som helst nu.

Publicerad 2009-02-26.

4 Kommentarer

aasaboe 2009-02-26 11:54  
Hehe, påminner om när makan och jag skötte klubbtidningen för en lokal brukshundklubb för sådar 25 år sedan. Fast vi hade ännu stökigare i vardagsrummet när vi tryckte på en gammal Gestetner, bladade, häftade, kuverterade och adrsserade.. ;-) Dock något mindre upplaga, knappt 50 ex, och inte alls lika fin.

Ser fram emot att kolla brevlådan!
optimal 2009-02-26 12:39  
Jag vet hur det känns Vi paketerar Bulletinen varje månad alltid lördagar för då är de flesta lediga så det jobbet bidrar styrelen och några till med Vi har en trevlig eftermiddag tillsammans och det blir lite vin och macka när vi är färdiga Det kan bli en trevlig stund Lycka till med tidningen tyvärr kan jag inte få den eftersom ni troligen inte skickar den till Spanien/bert
Robbe 2009-03-01 22:07  
Härligt! Fotosidans redaktion bryr sig verkligen om sina läsare! Tack för en riktigt kanontidning.
D Gulliksson 2009-03-03 10:54  
Jag har fortfarande inte fått min tidning....
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS