Annons

Fotosidan Magasin

Fotosidan Magasin > Artiklar-Nyheter > Urvalet är igång

Urvalet är igång



Så står vi än en gång lutade över ett golv fullt av medlemmarnas grymma bilder. Önskar varje gång vi hade 200+ sidor att fylla så urvalet kunde bli lite enklare och allt ert jobb kunde få sin rättmätiga plats.

Denna gång blev vi lite extra djupt imponerade av alla er som har plåtat era husdjur i så många varierande och inspirerande vinklar och sätt. Relationen och kärleken till djuret lyser igenom så tydligt i era bilder.

Självklart har alla motivkategorierna fyllda kvoter av underbara bilder. Skärgård & hav innehåller mängder med alster vi skulle vilja ha på väggen på kontoret och arkitektur likaså. Höstbilderna är inget undantag, oktober känns mycket lättare att möta nu.

Tack alla som bidragit, ni är grymma! Nu ska vi se till att sy ihop det bästa numret hittills.

Publicerad 2009-09-25.

4 Kommentarer

Niklas Axelsson 2009-09-28 09:00  
Bästa numret någonsin??

Ta då med många av mina bilder, He he!

Så får ni min röst i alla fall, ha ha!

/Niklas
EllenKarlsson 2009-10-02 19:51  
Fotosidan Magasin är absolut den mest läsvärda tidning och även den fototidning som ger mest inspiration! Det är så himla roligt att ni verkligen går in för att göra en superbra tidning, NI är grymma!
erik 2009-10-07 13:23  
Tack för fin feedback! Hoppas ni kommer gilla kommande nr
Casey 2009-11-08 10:10  
Vad kul att min bild kom med av alla! :-)
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS