Annons
Artiklar > Många nyheter i uppdaterad Lightroom-utmanare

Många nyheter i uppdaterad Lightroom-utmanare

Lightroom-utmanaren satsar på att ta kunder från Adobe - nu släpps en ny version av ON1 Photo RAW.

I dagarna släppte Amerikanska ON1 den senaste version av sin programvara för raw-hantering, ON1 Photo RAW 2019.5.

Bland nyheterna i den nya versionen finns möjligheter att jobba i dual mode. Man kan till exempel dela upp programmet och Browse-modulen och Edit-modulen på separata skärmar. Historiken, det vill säga Edit History, är utökat så alla ändringar syns i arbetsflödet. Bildbrowsern är också uppdaterad, plus en rad andra funktioner, som lagerhantering och tool tips.

Du kan läsa alla nyheter i programmet här. 

Har du Photo RAW 2019 är uppdateringen gratis, har du tidigare version kostar uppdateringen 63,99 dollar. Nya kunder betalar 79,99 dollar. 



Publicerad 2019-05-17.

10 Kommentarer

light 2019-05-18 10:10  
En ny version? Nja, On1 photo raw 2019 kom förra året. Det här är bara en uppdatering av senaste versionen. En ny version, dvs On1 photo raw 2020, kommer säkert i slutet på året däremot.
Flash Gordon 2019-05-18 14:52  
Jag startade med att köra On1 plugins när jag tröttnat på att inget hände med NIK collection. Gillade vad jag såg.
Så skaffade första versionen när On1 släpptes för ungefär 3,5-4 år sedan. Precis som när Pixmatec köptes upp av Adobe och ersattes med LR version 1 har det varit en lite skumpig resa. Fast jag tycker nu några år senare att On1 har kommit långt på kortare tid. Det är enligt min mening som raw-konverterare och bildredigeringsprogram bättre än LR.
Det finns mer att slipa på fast det redan nu är snabbt och har verktyg som är klart mer avancerade än vad som finns i LR.
Jag kommer nog ha kvar LR/PS i ytterligare något år. Mest för att hantera utskrifter och att söka bland bilder i biblioteksmodulen.
Har man kört LR sedan beta 1 är det lite svårt att släppa greppet.
jonasandersson 2019-05-19 11:52  
Jag saknar fortfarande möjligheten att skriva ut bilderna som i Lightroom. Först då blir det ett alternativ till Lightroom.
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS