Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Artiklar > Placera din surfplatta nästan var som helst

Placera din surfplatta nästan var som helst

Universalhållare ska ge större flexibilitet med surfplattor.

Surfplattor börjar bli allt mer kraftfulla och för vissa fotografer ett seriöst alternativ till laptops. Då börjar det också dyka upp nya tillbehör på marknaden.
Tether Tool tillverkar lösningar för den som vill använda sin surfplatta på lite andra ställen än att bara hålla den i handen. Tether Tools X Lock Universal Adapter gör att man med olika tillbehör kan placera sin platsa på bordet, väggen och en rad andra ställen. Med en arm kan plattan användas i fotostudio och vridas till önskad position.

Enligt leverantören Aifo kan den monteras på alla surfplattor, iPads och smartphones som på baksidan har plan yta med dimension nio gånger elva centimeter.

X Lock Universal Adapter är försedd med tejp som kan fästas på de flesta torra och rena plana ytor.



Publicerad 2019-05-20.

Bli först att kommentera

Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS