Annons
Artiklar > Nya väskor från Lowepro

Nya väskor från Lowepro

Uppdaterade modeller från Lowepro.

Lowepro uppdaterar sina Fastpack och Slingshot-väskor med nya versioner. De nya modellerna är mindre och lättare än sina föregångare; en anpassning till kompakta spegellösa kameror. 

Materialet på utsidan är av ripstop; ett lätt material konstruerat för att skydda mot hårda väderförhållanden och som ska tåla hårt slitage. Väskorna har dubbla öppningsmöjligheter. Både Fastpack och Slingshot-väskorna är konstruerade så att man inte ska behöva ställa ner dem för att komma åt kameran.

Fastpack Pro BP 250 AW III är, enligt tillverkaren, den mest robusta av de nya modellerna. Väskan ska kunna ta en professionell spegellös eller DSLR-kamera med grepp och monterat objektiv eller en hopfällbar drönare, plus två eller tre extra objektiv, en 15” laptop och personlig utrustning. Väskan finns i grått. Cirkapriset är 1 999 kronor.

Fastpack BP 250 AW III är en mer kompakt modell för en spegellös eller DSLR-kamera med monterat objektiv eller en hopfällbar drönare, två eller tre extra objektiv, en 13” laptop och en standard surfplatta plus personlig utrustning. Fastpack 250 AW III är 33 procent lättare och 25 procent mindre än den tidigare versionen, och den finns i svart eller grått. Väskan kostar cirka 1 799 kronor.

Slingshot SL 250 AW III rymmer en spegellös eller DSLR-kamera med monterat objektiv eller en hopfällbar drönare, extra objektiv och blixt, en 12” laptop och personlig utrustning. Finns i svart. Priset blir cirka 1 299 kronor.

Väskorna har CradleFit-fack för att skydda laptops och surfplattor. Genom att hålla dem från väskans botten skyddas de mot stötar. Väskorna börjar levereras i slutet av augusti.

Fastpack Pro BP 250 AW II

Fastpack BP 250 AW III

Slingshot SL 250 AW III



Publicerad 2020-08-04.

Bli först att kommentera

Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS