Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Artiklar > Nathalie Chávez skildrar hur vi påverkas av corona

Nathalie Chávez skildrar hur vi påverkas av corona

Foto: Nathalie Chávez

 Foto: Nathalie Chávez

Nathalie Chávez har gestaltat hur vi har påverkats känslomässigt under coronakrisen.

Theo Elias och Nathalie Chávez är 2020 års mottagare av Gamleby Photo GrantSyftet detta år var att skildra Tjustbygden under coronakrisen.

17 april fram till 16 maj visas Nathalie Chávez bilder ut på Slottsholmen i Västervik.

Corona har tagit uttryck på så olika sätt. För någon har det varit den värsta tiden, för någon annan har det inneburit den bästa. Jag själv fick uppleva det värsta i ett tidigt skede av pandemin och jag förlorade min mor i sviterna av covid-19. En tid som inte kan beskrivas med ord men kanske i bild”, berättar Nathalie Chávez i ett pressmeddelande.

Nathalie Chávez har gestaltat hur vi som människor har påverkats känslomässigt under coronakrisen. Hon har mött människor under pandemin, ställt frågor om hur de mår, vad de saknar, vad de är rädda för, vad de känner, tänker och gör.

Kramen är det varenda människa har sagt att de saknar. Den som vi innan pandemin tog för given. Kramen som jag borde givit min mor innan det var försent, kramen som många aldrig kommer ge till de som försvann under denna period. Men förhoppningsvis ska vi en dag få kramas igen, vi som finns kvar”, säger hon.

På grund av rådande omständigheter är Theo Elias utställning framflyttad till ett senare datum. 

Foto: Nathalie Chávez

Foto: Nathalie Chávez



Publicerad 2021-04-13.

1 Kommentarer

PMD 2021-04-14 00:51  
Det bar grant gjort av Gamleby att dela ut pengar till det här.
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS