Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Artiklar > Ny version - ON1 Photo Raw 2022

Ny version - ON1 Photo Raw 2022

ON1 Photo Raw uppdateras i slutet av månaden.

Lightroom-alternativet ON1 Photo Raw kommer i slutet av september med en ordentlig uppdatering. 

Nya Sky Swap AI ska göra det ännu enklare att byta ut den befintliga himlen i dina bilder.

NoNoise AI har funnits tidigare som fristående plug in, men är nu integrerat i Photo Raw 2022. Enligt tillverkaren är filtret mycket snabbt, tar bort det mesta av digitala bruset och ger en omedelbar preview under arbetsflödet.

Med Line Mask Tool är det nu enklare att frilägga ytor, och att lägga till och ta bort ankarpunkter ska vara smidigare. Programmet fungerar även med Photoshop-plugins.

Tillverkaren presenterar en rad andra nyheter som möjligheten att göra time-laps, enklare filhantering, förbättrad export, ny hantering av thumbnails och ny möjlighet till backup och att återställa filer.

Läs om alla nyheter här.

Programmet går att köpa till en engångssumma för 1108 kronor. Om du uppgraderar från en tidigare version kostar det 886 kronor. Programmet finns också som prenumerationstjänst från 7.99 dollar (det finns för närvarande inga svenska priser angivna) i månaden och uppåt beroende på hur mycket lagringsutrymme man vill ha.



Publicerad 2021-09-08.

Bli först att kommentera

Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS