Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.
Plusmedlemskap kostar 349 kr per år
























13 Kommentarer
Logga in för att kommentera
Och inte gratis i pengar, men med tanke på hur nischad produkten är så är jag inte förvånad.
Villhöver är ett ord...
Ja, det borde funka. Jag suktar dock mest över metoder för 8X10.
Jag tycker det är en brist att den inte har termostat. Personligen skulle jag hellre jaga rätt på en begagnad Jobo, även om jag gillar initiativ för nya analog-grejer.
Vad menas med sous vide i detta sammanhang? Maskinen framkallar väl inte film i vakuum?
En cirkulator styrs väl med termostat?
Skulle dock rekommendera att du vakumpackar söndagssteken
Visst. Det är ju precis vad sous vide innebär, så jag undrar vad de menar med det uttrycket i det här sammanhanget.
Kan det vara temperaturhållningen och cirkulationen av badet?
Antagligen, men varför kallar de det för sous vide ("under vakuum" på franska)?
Namnet har nog ingen mening i det här sammanhanget. Det har helt enkelt följt med från kökssammanhanget.
Jag gissar på samma sak som Uno, dvs att själva mojängen som används går under namnet "sous vide". Googlar man begreppet får man träff på bl a en massa såna apparater.
Håller sådana apparater jämn temperatur utan att använda termostat?
Per, det var precis det jag undrade. Med tanke på att sous vide grunkan lär innehålla en termostat bl a så var frågan hur det kan bli billigare att inkludera en annan, färdig produkt, än att bara stoppa i en termostat.
Mysteriet tätnar. :-)