Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Senaste innehållet av bilbilder.se

  1. bilbilder.se

    Bilfotomiljöer

    Vet inte om du hittar detta stället, har för mig att det låg i närheten av torson vid vatten. http://www.bilbilder.se/bilder/R8/_MG_8404.jpg
  2. bilbilder.se

    Fotoriggar och ställningar!

    Rekomenderar dig att inte köpa automotives. Har inte hört något positivt om dom än. Väldigt mycket klagomål från kunderna. Cyberphoto har en del matnyttiga saker under fliken övriga stativ.
  3. bilbilder.se

    Bästa bilfoto!

    Du eftersökte annorlunda bilder.. Här är en som löper lite utanför ramen av vad jag brukar ta iaf. http://www.bilbilder.se/bilder/CTR/_MG_9612.jpg
  4. bilbilder.se

    Fotoriggar och ställningar!

    Gångfart räcker. 20 km/h är bara dumt, för då kan man inte vakta kameran ifall ngt släpper.
  5. bilbilder.se

    regplåtar vid fotografering

    Låter nästan som att du har en kalkyl på det här. :D Jag tror helt ärligt att det tar längre tid att skifta ut regplåtarna på alla bilar man fotar än att redigera bort plåtarna.
  6. bilbilder.se

    Sökes: Era bästa Hojbilder

    Mycket intressant att tråden om hojbilder har blivit den största i forumsdelen för bilfoto. :) Tack till rhauglin för ett skönt avbrott!
  7. bilbilder.se

    Kvällsfoto!

    Vad har du för gluggar på kameran? Största möjliga bländare och hög iso. Ställ in ratten på AV och vrid ner bländartalet (öppna upp bländaren) så mycket som möjligt, antagligen 2,8-3,5f eller ngt i den stilen. 350Dn är glad för att brusa redan på iso100, men jag vet inte riktigt hur kräsen du...
  8. bilbilder.se

    Bakgrund för bilfoto

    Backdrop skulle nog kunna funka, men ska du ha ett bra resultat så hade du behövt mer än en sida backdrop tror jag. 3 väggar backdrops vore nog bäst. Det krävs också rejäla längder/höjder för att täcka allt som kommer spegla sig i bilen.
  9. bilbilder.se

    regplåtar vid fotografering

    Min kompis har även ägt en KKK reggad, men den blev tyvärr skrotad.
  10. bilbilder.se

    regplåtar vid fotografering

    Det tar väldigt lite tid att plocka bort regplåten och det minimerar risken till att någon hittar bilen med hjälp av dina bilder iaf. Tror inte det är helt ovanligt att tjuvar rekar bilar på internet.
  11. bilbilder.se

    regplåtar vid fotografering

    Plocka av skylten om det går ja, ingen tvekan om att det blir snyggast, men det är inte alla som vill/kan det. Ofta ska man fota på många olika platser under samma session så det är opraktiskt om man ska köra lagligt mellan dessa. Hursomhelst så ska den inte synas, för man gör ägaren en otjänst.
  12. bilbilder.se

    Bild till sommaren

    Har du inget polfilter så fota i skymning, så slipper du mycket reflektioner. Testa en klassisk snett framifrån bild, det brukar funka bra. Se till att framhjulen alltid är vända så att du ser fälgen och inte däcken.
  13. bilbilder.se

    Tips vid mässfotografering

    Finns inga måsten inom foto. Man får prioritera lite som man vill, så det jag säger ska tolkas som högst personligt. Finns säkert någon som tar mässfoto på större allvar än mig och säger att du måste fota med raw alltid. :)
  14. bilbilder.se

    Tips vid mässfotografering

    Absolut bättre än inget med enbens. Det verkar onekligen som du uppskattar elmia mer än mig. Jag tror jag tog runt 50 bilder där förra året. Det kvittar ju iofs om man fotar raw eller inte på mässa, förutsättningarna för att ta bra bilder är ju något begränsad redan från början så att säga.
  15. bilbilder.se

    Tips vid mässfotografering

    Bara funderade på om du ställde in med gråkort o hela paketet. Du sparar kanske lite tid i efterbehandling. Personligen tycker jag ofta automatiska vitbalansen sköter sig utmärkt. Tackar o bugar!
ANNONS