Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Senaste innehållet av -Dino-

  1. -Dino-

    Intervision Malmö, Ockerpriser

    Hej! Fick precis ett kostnadsförslag från Intervision i Malmö på en rengöring av ett 24-105mm Canonobjektiv. 1875kr! För ett tag sedan tappade jag mitt Canon 50mm 1.4 i golvet och fick även då ett kostnadsförslag på reparation av Intervision i Malmö. 3200kr (Objektivet kostade ca 4000 nytt) I...
  2. -Dino-

    Metro photo challange 2009

    Jag kom också med i finalen i kategorin människor, jättekul! 26 500 bidrag tror jag att det var :) Lycka till!
  3. -Dino-

    Världsarv

    Akropolis, Aten Grekland. Ref 404 Akropolis, Aten Grekland. Ref 404
  4. -Dino-

    minneskortsläsare

    Eller den här, http://www.clasohlson.se/Product/Product.aspx?id=59405179 Köpte den för ett tag sen, funkar kanon och är snabb.
  5. -Dino-

    Canons Pixmaskrivare

    Tidigare så har man kunnat ladda upp en bild på canons hemsida och sedan få den utskriven på valfri skrivare ur deras sortiment och få bilden (vattenstämplad) hemskickad. Try before you buy, eller liknande hette det. Vet inte om den möjligheten finns kvar.
  6. -Dino-

    Tips på bra platser för foto i Göteborg?

    Hej Nicklas, Det finns mycket varierat att fota i Göteborg! Är det något speciellt du är ute efter? Varför inte Slottskogen med alla djur (Allt från älgar till flamingos), Botaniska trädgården för mängder av blommor och växter, hamninloppet för broarna och båtarna, centrala stan för att fota...
ANNONS