Annons

Senaste innehållet av Gulo

  1. Gulo

    Canon 7D Mark II

    Tack för hjälpen! Då är det antagligen ingen idé att byta den mot en annan.
  2. Gulo

    Canon 7D Mark II

    Nu finns Adobe DNG Converter 8.7 som har stöd för Canon EOS 7D Mark II. Ingen som har en minut över som kan testa snurra runt den bakre inmatningsratten några varv för att höra om det låter likadant hela tiden?
  3. Gulo

    Canon 7D Mark II

    Någon annan som märkt att det låter konstigt från bakre inmatningsratten ibland? Snurrar man runt den så hör man det då och då. Precis som det skaver i lite.
  4. Gulo

    Canon 7D Mark II

    Tyvärr har ACR inte fått stöd för dessa raw-filer ännu. Så i dagsläget får man använda sig av Canons egna program DPP 4. Men för att kolla på raw-filerna så fungerar även FastStone Image Viewer.
  5. Gulo

    Canon 7D Mark II

    Jaha det kan säkert betyda. Jag menar kanten som man har fingrarna runt på högersidan. Vass kanske var att ta i men om man jämför med bl.a. 40D så märker man att det är mer rundat och skönare att hålla i. Eller det kanske är så att mina gamla kameror har slitits så att de fått skönare grepp :)
  6. Gulo

    Canon 7D Mark II

    Det står ett G inom parentes efter namnet både på lådan den ligger i samt som rubrik i bruksanvisningen. Så här står det: EOS 7D Mark II (G)
  7. Gulo

    Canon 7D Mark II

    Vad står (G) för i EOS 7D Mark II (G)? Varför har de gjort greppet med så vass kant? Tyckte det var perfekt på de äldre modellerna. Fast det kanske var likadant på första 7D? Var så längesedan jag hade den nu så kommer inte ihåg!
  8. Gulo

    Canon 7D Mark II

    Rajala skriver i sitt nyhetsmail: Nya Canon EOS 7D Mark II beräknas ankomma till Stockholmsbutiken nu på fredag, den 31 oktober.
  9. Gulo

    Canon 7D Mark II

    Men om man stänger av GPSen så borde den väl klara ungefär som 7D.
  10. Gulo

    Canon 7D Mark II

    Enligt prisjakt så har 7D en batterikapacitet på 800 bilder medan 7D MkII endast 670 st. På 70D står det 1300. Scott Kelby var heller inte så positiv till batteritiden.
  11. Gulo

    Canon 7D Mark II

    Jag fick följande svar från Japan Photo "Jag är osäker på fokusfrågan, då detta normalt är en extratjänst och går utanför vad som inbefattas i vanliga produktgarantier." Så de verkar inte se det som ett garantifall. Tycker man läser om flera här på forumet som brukar lämna in objektiv och...
  12. Gulo

    Canon 7D Mark II

    Någon som vet om det går lika bra att lämna in kameran och objektiv för AF-justering när man köper gråimport som från Japan Photo?
  13. Gulo

    Canon 7D Mark II

    Anledningen till att Japan Photo säljer kameran för 14 999 istället för 17 790 är antagligen detta: OBS! Denna produkt levereras med europeisk garanti och utan svensk bruksanvisning. Undrar hur man påverkas av det vad gäller garantiärenden? Vad gäller bruksanvisningen så kommer den väl...
  14. Gulo

    Canon 7D Mark II

    Imorgon och på lördag så kan man testa kameran hos Scandinavian Photo i Malmö. Tror inte att jag åker dit. Men ni som gör det får gärna rapportera i tråden :-)
  15. Gulo

    Canon 7D Mark II

    Jag har också jämfört testbilderna med 7D, 5D2 och 5D3 på ISO3200 och ISO6400. Det jag kom fram till var att 7D är sämst och 5D3 är helt klart bäst. Vad gäller 7D2 och 5D2 så är de rätt lika på ISO3200. På ISO6400 föredrar jag 7D2 då 5D2 har ett fult färgbrus. Man ser det särskilt på mörka delar...
ANNONS