Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Senaste innehållet av Helgstrand

  1. Helgstrand

    Stipendium

    Hej, vi är fyra stycken ungdomar som går sista året på gymnasiet. Vi ska göra ett projektarbete där vi ska fotografera kyrkor i Södermanland och sedan ha en utställning och göra en fotobok. Allt det här kommer att kosta pengar som ni kan förstå och nu undrar vi om någon vet någonstans man kan...
  2. Helgstrand

    Fastighetsfotografering, vilket objektiv?

    Tack så mycket för all hjälp, blir att spara ihop lite pengar till ett Sigma 10-20.
  3. Helgstrand

    Fastighetsfotografering, vilket objektiv?

    Okej, ska försöka att leta efter ett sådant objektiv. Jag har tittat på ett Samyang MF 14/2,8. Skulle det kunna bli bra om man fotograferade med det?
  4. Helgstrand

    Fastighetsfotografering, vilket objektiv?

    Hej, vad skulle ni rekommendera för objektiv till att fotografera lägenheter med? Ska eventuellt fotografera till en fastighetsbyrå och undrar vilket/vilka objektiv som är bra att använda. Jag har en Canon 7D och en begränsad budget på ca 4000kr.
  5. Helgstrand

    Produktfotograferingshjälp

    Hej, jag ska foto produkter för första gånger om några veckor och behöver hjälp med en sak. Jag letar efter någon diffus som jag kan sätta framför en blixt eller en lampa så att det blir en stor och mjuk ljuskälla. Jag vet att det finns någonting som är ungefär som bakplåtspapper men är...
ANNONS