Annons

Senaste innehållet av Maulin

  1. Maulin

    Vinterbilder mulet väder

    Menar att när de är sol så vet man var solen ska vara så de blir bra ljus men när de är mulet har man ju ingen aning. Men man får väl prova sig fram.
  2. Maulin

    Vinterbilder mulet väder

    Ska idag fota en liten tjej på 6 år ute i snön. Det är mulet på hela himmelen idag, svårt att hitta de där fina ljuset då tycker jag. Tips på vad man kan hitta på?
  3. Maulin

    Canon 70-200mm 4L

    Jag är ute efter ett sådant objektiv. Har idag ett 50mm 1,4 och ett 85mm 1,8. Insåg att jag velat köpt ett sånt istället för 85mm 1,8. Undrar om någon är intresserad av ett byte och lite pengar kan jag lägga emellan?
  4. Maulin

    Får inte igång mitt photoshop

    När jag har skrivit i ett godkänt serial nummer och skrivit i mitt adobe id så kommer denna text fram. TRY AGAIN! We are unable to start your subscirption for adobe photoshop extended subscription Please choose close and then re launch your product. You will be prompted to start your...
  5. Maulin

    Camera raw till photoshop cs4??

    Ikonen som startar programmet Jag trycker på ikonen som ska starta programmet och får upp det meddelandet.
  6. Maulin

    Camera raw till photoshop cs4??

    startar inte de står bara lisencing for this product has expired när jag trycker på ikonen
  7. Maulin

    Camera raw till photoshop cs4??

    Vilket camera raw ska man ha till cs4? får inte igång mitt cs5 längre, har en canon eos 60d
  8. Maulin

    Bildstorlek till framkallning??

    I photoshop brukar jag ändra bildstorleken anpassad till min blogg. Men nu ska jag framkalla bilder, hur stora ska jag göra dom då? Ska ha dom i 10/15 framkallade.
  9. Maulin

    Min första barnfotografering

    Jag har foto som hobby, men på senaste tiden har vänner och bekanta börjat fråga om jag kan ställa upp och fota. I helgen ska jag fota en liten tjej på 8 år. Vi ska vara ute. Jag är så rädd att det inte ska bli bra. Vill verkligen sätta fin fina bilder! Tips på vad man kan hitta på för typ av...
  10. Maulin

    Canon eos 60d, ladda batteri!

    Det är orginal, fick hem kameran igår. Jag provar nu igen, just nu blinkar det trippelt. Så det bör ju snart vara fullt. Jag vill ju ut och fota nu! :)
  11. Maulin

    Canon eos 60d, ladda batteri!

    Satte batteriet på laddning igår sen när jag tog ut det nu så var det fortfarande tomt, alltså inte laddat. Det blinkar på charge när de sitter i laddaren, ska det stå så? Oranget.
  12. Maulin

    Canon eos 60d!

    Ja, den är på väg Ja den är påväg hem till mig nu, kommer troligtvis imorgon, Har läst recensionerna här på fotosidan men ville gärna läsa ännu fler :)
  13. Maulin

    Bildstilar

    Jag fotar i RAW Men jag ökade skärpan lite och ökade färgmättad.
  14. Maulin

    Bildstilar

    Vad bör man öka i bildstilen för att få skarpa bilder med fina färger?
  15. Maulin

    Canon eos 60d!

    Jag får i dagarna hem en canon eos 60d, uppgraderar mig från min 1000d. Någon som har en sån och vill skriva lite vad dom tycker?
ANNONS