Annons

Senaste innehållet av nickes

  1. nickes

    Julklapp 2009

    Förmodligen. Han skulle ta lite andra bilder också. Ja, jag känner honom lite gran och jag vet att han använder den ganska ofta när han tar porträtter (spalter i tidningen) men jag har aldrig frågat honom varför. Ok, då förstår jag, tele är nog att föredra. Fin bild.
  2. nickes

    Julklapp 2009

    Ja, det verkar vara tillräckligt för mig och mitt behov. Jag var med i en tidning för ett tag sedan (idrottstidning) och fotografen använda en ganska kraftig zoom då han tog närbilderna på mig. Varför använde han inte ett vanligt typ 18-55? Ja, jag såg att det skiljde betydligt i pris.
  3. nickes

    Julklapp 2009

    Härligt, jag ska kolla upp det. Är det inte för stort spann för att det ska bli bra i både 55 och 250? Vad det gäller filter tror jag att det blir Hoya 1B Skylight Hmc.
  4. nickes

    Julklapp 2009

    För er som vill veta så blev det en EOS 500D och jag är helnöjd med köpet. =) Jag behöver en zoom till, upp till 200, vilken ska jag välja till hobbypris men inte skit? Jag behöver också ett uv-filter men kan inte komma på vilket jag ska börja med (mäst som skydd).
  5. nickes

    Julklapp 2009

    Hur länge håller en beg. kamera, finns det några delar jag behöver kolla extra noga på?
  6. nickes

    Julklapp 2009

    Jag vet att de inte talaf för mitt prisläge. =) Det är nog därför jag aldrig hittar något. Jag kan tänka mig att köpa beg. Helre att det är bra kvalitet än den senaste prylen. Vad ska jag tänka på om jag ska ge mig in på beg. marknaden och tror ni 30D, är den fortfarande ok?
  7. nickes

    Julklapp 2009

    Hej, Jag vill köpa en julklapp till mig själv och i år blir det en kamera. Jag har tidigare fotograferat med en "vanlig" systemkamera (senast EOS 300v) men vill nu köpa en digital nu. Jag har inte hur mycket pengar som helst men allt under 10K är ok (inkl. allt lulllull). Gärna 2 zoomar. Jag...
  8. nickes

    FOTOMÄSSAN i MALMÖ FotoVideo

    Konstigt att de inte gör något bättre än de erbjudanden som redan finns.
  9. nickes

    FOTOMÄSSAN i MALMÖ FotoVideo

    Jag vill också veta om det finns några erbjudanden. Jag funderar på att åka till mässan i Älvsjö idag men det är ingen mening om det är samma prser som i affären.
  10. nickes

    Canon EOS 400D vs 450D vs 40D

    Är det någon "fara" med att köpa en kamera från USA? Vad ska jag tänka på?
  11. nickes

    Canon EOS 400D vs 450D vs 40D

    Jag tror han menar kvalitén på själva bilden och inte prestandan i kameran. /Nicke
  12. nickes

    Canon EOS 400D vs 450D vs 40D

    Självklart är det inte kameran som tar bilden och jag förstår vad du menar. En annan fråga; Jag har surfat runt lite på Canon och det verkar finnas en modell som heter "Rebel XSI" (450D), vad är det för något?
  13. nickes

    Canon EOS 400D vs 450D vs 40D

    Någon som vet om det kommer sälja ut lite kameror på mässan i helgen eller om det brukar finnas erbjudanden?
  14. nickes

    Canon EOS 400D vs 450D vs 40D

    Jag hittade inte denna länk, men där verkar det ju finnas lite information som jag är ute efter. http://www.fotosidan.se/forum/showthread.php?t=99714 Tack för att du svarade och det lutar mer åt en 40D. Ska bara spara lite till. ;)
  15. nickes

    Canon EOS 400D vs 450D vs 40D

    Hej, Till er som har bättre koll. Jag är nog inte ensam om denna fråga och andra kan nog dra nytta av svaret. Jag har svårt att välja ny kamera. Jag har sedan tidigare en Canon systemkamera och ska köpa en digital systemkamera. Jag väljer mellan nedanstående men vet inte riktigt varför jag ska...
ANNONS