** Idag gör vi arbeten på vårt system, kortare störningar och nedtid kan förekomma. **
Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Senaste innehållet av ovewall

  1. ovewall

    Objektiv till darrhänt?

    Nejdå, jag var kanske lite krass, jag använder blixt i solsken också. Och på personalfester tillsammans med lång slutartid. Men det kräver lite träning :)
  2. ovewall

    Objektiv till darrhänt?

    I mitt fall är det fråga om essentiell tremor, (också sedan tonåren) ärftligt och rätt besvärande emellanåt som du skriver. Korta tider är såklart grejen men på mina arbetsplats, en högskola, tycks det vara mode att ha ganska mörkt i lokalerna. Blixt vill jag absolut undvika. Det finns ju fler...
  3. ovewall

    Objektiv till darrhänt?

    Tack för hjälpen alla, Tamron-linsen är beställd. Men jag gick bet på att hitta ett lämpligt motljusskydd på Dustin. Ser inte att det ingår heller. Minns ni som äger linsen om det var så?
  4. ovewall

    Objektiv till darrhänt?

    Nja, omedelbart tänker jag mig att det skulle kunna inkräkta på variationsmöjligheterna eftersom jag stabiliserar mig själv med armbågarna mot kroppen. (Men jag såg ingen vinkelsökare på din länk!)
  5. ovewall

    Objektiv till darrhänt?

    Man lär så länge man har en lever. Tack! Ser att det bara vara på Sony-versionen det saknades.
  6. ovewall

    Objektiv till darrhänt?

    Bra med ljusstarkt och även detta får högt betyg ser jag, men det verkar sakna stabilisering?
  7. ovewall

    Objektiv till darrhänt?

    Jag bär hellre ett objektiv än ett stativ (har en monopod också) eftersom jag även intervjuar folk och även behöver anteckningsblock. Så ditt förslag verkar vara ett utmärkt alternativ och jag ser att det närmast genomgående får jättebra betyg. Förslaget sparas och tas under övervägande :)
  8. ovewall

    Objektiv till darrhänt?

    Hej, jag har en ärflig darrhänthet som gör att jag skulle behöva ett objektiv för att motverka följderna av det. Men jag vet inte vilket objektiv jag ska välja och behöver råd/tips. Jag har en Canon EOS 6D. Skulle vilja ha ett normalzoom eller längre mot vidvinkel, gärna ganska ljusstarkt...
ANNONS