Annons

Bakgrund för matfotografi

Produkter
(logga in för att koppla)

ducedo

Aktiv medlem
Har snöat in mig på slitna brädor att placera tallriken på för att undvika det tråkiga vita blanka bordet jag har idag. Tanken är att ha både vita och mörka/bruna för att variera mig beroende på stämning i bilden.

En del amerikanska bloggar rekommenderar plastgolv med trämönster för att det är billigt och smidigt. Tyvärr har jag inte lyckats hitta något i Sverige utan det närmsta är parkett för ca 970 kr/m² vilket inte är intressant. Det vettigaste vore antagligen att få tag på brädor och sedan måla dessa även om det tar större plats när det inte används. Skulle brädorna från en lastpall fungera?

Någon som experimenterat själv eller har tips?
 

Urban Domeij

Avslutat medlemskap
Ikea har ju en del som kanske inte behöver bli så dyrt, och som man kanske kan pyssla ihop så att det är lättare att stuva undan.
http://www.ikea.com/se/sv/catalog/categories/departments/workspaces/14699/

Så finns det ju flera varianter av bordsskivor också:
http://www.ikea.com/se/sv/search/?query=bordsskiva

Det finns också ett och annat utebord för trädgården som kan funka.

Jag skulle i första hand titta på ställen som Myrorna, men jag vet inte vilka andrahandsbutiker som kan finnas i din närhet. Det finns massor med bord på välgörenhetsbutikerna här i Stockholm, kanske särskilt de i Hjorthagen och Skärholmen. Kanske finns det såna butiker i Skåne eller Danmark också.
 
ANNONS