Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Black week 2022 - tips på bra klipp

Produkter
(logga in för att koppla)

Chasid

Aktiv medlem
Sonys vlogg-kamera ZV-E10L kostar 6490 kr för medlemmar på Elgiganten. Det är 3000 kr billigare än normalt
 

ErlandH

Aktiv medlem
Inväntade att köpa fruns julklapp till black friday i hopp om att priset gått ner. Ja det står 2000kr lägre, men enbart för att de höjt priset en vecka innan så priset är densamma nästan, 200kr billigare.
Om det är en svensk butik som agerat så tycker jag du ska rapportera dem till Konsumentverket. Det de gjort är direkt olagligt.
 

JoelFS

Ny medlem
Canon kör dubbel cash back på objektiv vilket ex ger Canon RF 35 mm från Cyberphoto för ca 3000 istället för 5500 kr efter Cash back.
 

Swehunt

Medlem
50% på NIK Collection = 75USD
 

Mas71

Aktiv medlem
Om man redan har ett rullande subscription. Kan man då köpa erbjudandet från Elgiganten och switsha över på något vis?
Ja det går bra, Elgiganten har en länk till en instruktion på hur du går till väga för både befintliga subscriptions och nya kunder. Om man har en subscription så skjuts nästa dragning fram med ett år när du går in matar in koden på ditt adobe konto.
 
ANNONS