Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Bra sida i Europa som säljer beg optik?

Produkter
(logga in för att koppla)

ChrisC

Medlem
Rekommenderar ebay-kleinanzeigen.de, där privata säljare lägger upp annonser utan auktion för begagnade fotosaker, ungefär som Blocket. Stor fotoavdelning med massor av både analogt och digitalt. Man får skicka meddelande och kolla med säljaren om de skickar utomlands dock. MPB lär vara bra, men också högre priser än om man köper privat.
 

ChrisC

Medlem
Flera av de stora tyska fackhandlarna inom foto har också stort second hand utbud, bl a Calumet Photo, Foto Video Sauter och Foto Köster. Där kan man hitta en del bra erbjudanden på begagnat och vara trygg med att man får felfria grejor som motsvarar beskrivningen. Just nu med den svaga kronan är det dock kanske inte så attraktiva priser.
 

jag&bilden

Aktiv medlem
Jag har handlat från kamerastore till vettiga priser och bra leveranser.

 

bloo

Aktiv medlem
Mpb.com har fungerat mycket bra. Priser helt ok på både inbyte och köp, sex månaders garanti på begagnat och beskrivet skick stämmer bra med verkligheten. Lätta att ha och göra med, även när det krånglar.
 
ANNONS