Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Canons r5/r6 överhettningsproblem - officiella dokument

Produkter
(logga in för att koppla)
Verkar som om många tillverkare som snabbt fokuserar på att få ut nya kameramodeller, och gärna krympa de till så tunna och små som möjligt, gärna tar lite genvägar och skippar saker som ordentlig kylning och ordentlig vädertätning.

Gillar inte jättestora kamerahus, men tar hellre ett lite större kamerahus, som fungerar väl, än någon som är liten och lätt, men som har en massa problem med värme eller vädertätning.

Som tur är videofilmning minst viktigt för mig i en kamera, men har full förståelse för irritation och besvikelse hos de som använder det mycket, och som upptäcker att tillverkarnas reklam och löften inte har med verkligheten att göra.

Nu verkar det som det ofta är Sony och Canon som drabbats, men denna kritik riktar sig allmänt emot alla tillverkare som inte håller vad de lovar, eller som fuskar med konstruktionerna i sin iver att allt skall vara så litet och lätt som möjligt.
tack :)
 
ANNONS